‪ŞAMPİYON BİLECİKSPOR PRİMLERİNİ ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik 1. Amatör ligi Şampiyon olarak tamamlayan Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu Takım Antrenörü Hasan Kol ve oyunculardan oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başkan Yardımcısı Nihat Can’ın da hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, konuklarına teşekkür etti.

 

Kulübü elde ettiği başarıdan dolayı da tebrik eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, takımın daha iyi yerlere gelmesi için Bilecik Belediyesi olarak katkı sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”‪Bilecik 1. Amatör ligi Şampiyon olarak tamamlayan Bilecikspor’umuzun Başkanı İsmail Cinoğlu Bey, Antrenörü Hasan Kol Hocamız ve Şampiyonluğun mimarları futbolcu kardeşlerimizi ağırladım. Şampiyonluk maçının ardından futbolcu kardeşlerimize söz verdiğimiz üzere primlerini takdim ettik. Bilecikspor’umuzun Başkanı ve yönetim kurulunu, teknik ekibi ve futbolcularını ve muhteşem taraftarını bir kez daha canı gönülden kutluyorum. Bilecikspor’umuza bundan sonraki mücadelelerinde başarılarının devamını diliyorum.‬” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecikspor formalı saati hediye ederken, Belediye Başkanı Selim Yağcı ise Kulüp Başkanı Cinoğlu’na Osmanlı Armasının bulunduğu tabloyu hediye etti.

 

Ziyaret, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın oyunculara primleri taktim ederek, fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

‪ŞAMPİYON BİLECİKSPOR PRİMLERİNİ ALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin