1 Değil 2 Değil Bilecik’in Her Köşesinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından şu ana kadar şehrimize kazandırılan 9 adet 6 K Akıllı Duraklara, vatandaşlarımızın talebi olan 4 adedi de uygun alanlara yerleştirerek, sözlerini yerine getirdiklerini kaydetti.

AK Parti Hizmet Anlayışı gereği, söz verdiklerinde yerine getirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Nihat Can, Soğuksu ve İstasyon Mahallesi ile Güneş Toki ve Sanayi Girişi‘ne koyduklarını belirten Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

 

‘’Bilecik Belediyesi olarak çok şükür vatandaşımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Daha önce şehrimizin 9 noktasına kazandırdığımız 6 K Akıllı Duraklarımıza 4 tane daha ekledik. Soğuksu ve İstasyon Mahallesi ile Güneş TOKİ ve Küçük Sanayi Sitesi girişine Akıllı Duraklarımız yerleştirdik ve vatandaşlarımızın talebini yerine getirdik. Bizim hizmet anlayışımızda ‘’Söz Verince Yerine Getirmek’’ düşüncesi yatıyor. İnşallah şehrimizi ve mahallelerimiz daha nice güzel hizmetlerle buluşturacağız.

BİLECİK’İMİZİ 13 ADET AKILLI DURAKLA DONATTIK
Gerçekleştirilen çalışma ile Bilecik’te şu ana kadar 13 adet 6 K Akıllı Durak kazandırılırken, önümüzdeki dönemde ihtiyaç duyulan alanlarda yeni Akıllı Durakların kazandırılacağı belirtildi.

 

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan ve birçok şehir ve kurum tarafından örnek proje olarak uygulanan 6 K Akıllı Duraklar içerisinde; Kamere sistemi, Bilgilendirme Kioskları, Kahve Otomatı, Kablosuz İnternet, Kütüphane, Kurumsal TV şeklinde hizmetleri barındırıyor.

1 Değil 2 Değil Bilecik’in Her Köşesinde
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 12 Şubat 2019, 23:42

    Karayollarında o kadar çocuk soğukda araba bekliyor hasta oluyorlar. Neden koyunmadı bu durumu muhtara bile söyledim yazık ya

    Cevapla
  2. Neden bu duraklar secim yaklasiken yapiliyor?Gunes tokiye 2 ay once takilan sifir durak sökulup akilli durak takildi.iki ay once bu olamazmiydi.Goz boyamak sizinki.Gunes tokinin icindeki duraga.ve diger isteklerimizede duyarli olun.Hani dolmus ?Hani market ?Hani bakip hersey sifir.

    Cevapla
  3. Başkanım güneş tokiye akıllı durak koydunuz teşekkürler ama diğer isteklerimizi henüz göremiyoruz güneş tokinin içinden geçen dolmuşumuz neden iptal edildi önce dolmuşumuzu istiyoruz kapatılan yol açılsın dolmuşumuz gene işlesin yaşlı hastalarımız çıkamıyor yukarı ve diğer isteklerimiz bim marketi bizde buraya istiyoruz herşey diğer tokiye yapılıyor burayı görün neolursunuz yollarımız park alanı okadar çok eksiğimiz varki bizler burada yaşıyoruz ölmedik henüz terkedilmiş bakımsız güneş toki diyorlar buraya sizden bizlerlede ilgilenmenizi rica ediyoruz en kısa zamanda.Saygılar dilerim.

    Cevapla
  4. Ertuğrulgazi mh. H4 duraginada yapilsin lütfen

    Cevapla
Bizi Takip Edin