11. KLİMALI DURAK VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’te, Bozüyük Belediyesi tarafından uygulanan ve vatandaşların büyük beğenisini kazanan klimalı durak uygulaması devam ediyor.

Daha önce ilçe genelinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan noktalara yerleştirilerek hizmete sunulan 9 klimalı durağa 2 tane daha eklendi. Bozüyük Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali karşısına ve Yeşilkent Mahallesi giriş kavşağına yerleştirilen yeni klimalı duraklar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, çalışmalar boyunca ekiplerin yanında yer alan Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU çevrede bulunan vatandaşlar tarafından tebrik edildi.  Başkan Yardımcısı AVCIOĞLU; “Bozüyük Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim en birinci önceliğimiz. Bu çalışmaları işçilerimizin, öğrencilerimizin ve otobüs terminalinden valizleri ile çıkan vatandaşlarımızın dolmuş beklerken soğuk ya da sıcaktan olumsuz etkilenmemeleri için gerçekleştirdik” dedi.  Başkan Yardımcısı AVCIOĞLU ayrıca klimalı durakların temininde Park Cam firmasına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, bu çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

 

Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan klimalı durak çalışmaları hızla devam ederken yeni yerleştirilen 2 klimalı durak ile birlikte toplam 11. durak da Bozüyüklü vatandaşların hizmetine sunulmuş oldu.

11. KLİMALI DURAK VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin