2 yıl daha süresi var iken Türk milleti adına, ülkemiz adına büyük bir fedakarlık ile erken seçime gitme kararı alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, erken seçim kararının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada,

24 Haziran 2018 günü yapılmasına kararlaştırılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

 

Ülkemiz son zamanlarda hiç olmadığı kadar tehdit ile karşı karşıya getirilmiş ve bu tehditleri siyasi iradenin milletinden aldığı güç ile şimdiye kadar başarısız kılmıştır. Türkiye eski dönemlerde yapılan hataları artık tekrarlamamaktadır. Terörle, ekonomiyle, dövizle baskı altına alınmaya çalışılan ülkemiz baktılar ki eskisi gibi maşa olarak kullanılamıyor, top yekün her alandan kuşatmaya kalkıştılar.

 

Türkiye’nin iç ve dış bir çok meselesi, üstesinden gelinmesi gereken bir çok meşguliyeti vardır. Bunun için erken seçim kararı alınmıştır. Cumhurbaşkanımız 2 yıl daha süresi var iken Türk milleti adına, ülkemiz adına büyük bir fedakarlık ile erken seçime gitme kararı alarak 16 Nisan’ da yine milletimizin istediği sisteme geçişin önünü açmıştır. İnanıyorum ki milletimiz 16 Nisan’ da verdiği kararın arkasında duracaktır ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hayata geçmesini sağlayacak iradeyi ortaya koyacaktır.

 

24 Haziran seçimleri ülkemiz için son derece önemli süreç olacaktır. Tüm dünyanın gözü yapılacak olan bu seçimde olacak ve demokrasimize ve milletimizin özgür düşüncesine her türlü müdahaleyi gerçekleştirmeye çalışacaklardır. Fakat aziz milletimiz demokrasisine ve sandığına sahip çıkarak büyük bir katılımla dünyaya gereken cevabı verecektir.

 

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerimizin tekrar hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşerilerimize ve milletimize selam ve saygılarımı sunuyorum.

 

Şimdi söz milletimizin.

Fikret KARABIYIK
AK Parti Bilecik İl Başkanı

2 yıl daha süresi var iken Türk milleti adına, ülkemiz adına büyük bir fedakarlık ile erken seçime gitme kararı alındı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin