20 FARKLI ÜLKEDEN BİLECİK’E

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Aziz Mahmut Hüdayi Vakfına bağlı eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerden oluşan heyet, Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’i gezdi.

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ile sesini ülkemiz ve dünyaya duyurmaya devam ediyor.

 

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi; her gün gerek heyet ve gruplar şeklinde gerek bireysel olarak ağırladığı misafirleri ile Bilecik’in tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlıyor.

 

Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, ülkemizin dört bir köşesinden konuklarını ağırlıyor.

Meksika, Ukrayna, Afrika, Tanzanya, Sudan, Burkina Faso, Gana gibi 20’ye yakın ülkeden öğrencinin olduğu heyet, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezerek, ilimiz ve ülkemizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi aldı.

 

Şeyh Edebali Türbesi’nde dua eden konukları, ağırlayan Şeyh Edebali Türbesi ile Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi yetkilileri, konuklarını ağırlayarak şehrimizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.

 

Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Gösteri Salonu’nda, Bilecik Fethi belgeselini izleyen gruplara ilimizi tanıtıcı dergi ve kitaplar hediye edildi.

 

Pamukova Muradiye Eğitim vakfının davetlisi olarak 3 günlük kamp dolayısıyla ilimizde bulunan heyet üyeleri, gezdikleri yerlerde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

20 FARKLI ÜLKEDEN BİLECİK’E
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin