20 Genç Çiftçiye 100 Adet Sığır Dağıtıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanlığının genç çiftçileri destekleme projesi kapsamında Osmaneli’de 20 genç çiftçiye 100 adet sığır dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığının hayvancılığı destekleme alanında başlatmış olduğu genç çiftçilere hibe büyükbaş hayvan dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Tarım İlçe Müdürü Serkan Diker’in katıldığı törende konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Hükumetimizin almış olduğu karar gereğince bugün burada genç çiftçilerimize hibe büyükbaş hayvanlarının dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Osmaneli ilçemizde tarım ve hayvancılık alanında yapmış olduğumuz yatırımlar sonucunda çiftçilerimize elimizden geldiğince destek oluyoruz. Belediye olarak kurmuş olduğumuz mezbaha sayesinde Osmanelili hayvan bakıcıları hayvanlarını komşu il ve ilçelerde kestirmekten kurtuldular. Yine başlatmış olduğumuz hal projemiz ile gelecek yıldan itibaren çiftçilerimiz ürünlerinden daha çok para kazanacaklardır. Hükumetimizde bu konuda çiftçilerimize azami derecede destek vermektedir. Yine Sayın Kaymakamımız ve Tarım İlçe Müdürümüzün de destekleri bugün burada dağıtımını yapmış olduğumuz büyükbaş hayvanların sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Daha sonra genç çiftçiler arasında kura çekimi yapılarak hayvanlar dağıtıldı. Osmaneli ilçesinde 15 genç çiftçi kadın ve 5 genç çiftçi erkeğe toplamda 100 baş hayvan dağıtımı gerçekleştirildi.

20 Genç Çiftçiye 100 Adet Sığır Dağıtıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin