2016 Yılı 1. Dönem Çalışmaları Değerlendirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 2016 Yılı 1. 6 aylık Dönem çalışmalarının değerlendirildiği toplantı düzenlendi.

IMG_0005

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Müdür Yardımcıları Erkal Gedikli ve Mustafa Demirbaş, Şube Müdürleri ile İlçe Müdürleri katıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan değerlendirme toplantısında İl Müdürü Yıldız şunları söyledi:

 

BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

15 Temmuzda ülkede yaşanan hain saldırılar sonucu başta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin gayretiyle hain saldırının amacına ulaşamadığını söyledi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize de başsağlığı diliyorum. İnşallah Allah bir daha bu millete böyle sıkıntılar yaşatmaz, böyle acı olaylarla karşı karşıya gelmeyiz.

 

HASSAS OLALIM
Şuanda OHAL durumundayız ve rapor ve izinler kaldırılmış durumdadır. Mesai saatleri, kılık kıyafet ve yazışma kuralları konusuna her zaman olduğundan daha dikkatli ve daha hassas olalım.

 

TESİS YAPILMASI İÇİN PROJE YAPMAYA ÇALIŞALIM
Her ilçemizin ilçenin özellikleri dikkate alınarak meyve, sebze, tahıl ve yem bitkisi çeşitlerine yönlendirmeye çalışalım. Ürünlerin piyasada tutulan, raf ömrü yüksek olmasına eğer elde edilen ürün ilçede değerlendirilemiyorsa değerlendirilecek tesis yapılması için proje yapmaya çalışalım.

 

PAKETLEME TESİSİNİN AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN

Ayrıca Bozüyük ilçemizde bulunan ambalajlama ve paketleme tesisinin yeterli kullanılamadığı görülmekte ve bunu daha aktif hale getirilmesi için gerekli bilgilendirmeleri yapalım.

 

KURBAN BAYRAMINA DA YAKLAŞMAKTAYIZ..
Kurban Bayramına da yaklaşmaktayız. Hayvan hareketleri, aşılar ve sevkler konusunda da gerekli hassasiyeti gösterelim.

 
Toplantıda 2016 yılında İlçe ve Şube Müdürlüklerince yürütülen faaliyetler ile gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler konusunda İlçe ve Şube Müdürleri tarafından bilgi verildi. İlçe ve şubeler arası ortak konularda istişareler yapılmasıyla toplantı sona erdi.

IMG_7336 IMG_0005

2016 Yılı 1. Dönem Çalışmaları Değerlendirildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin