23 NİSAN 4. ÇOCUK FESTİVALİ ŞENLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın çocuklara yönelik önemli bir projesi olan ve her çocuğun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve mutlulukla, doya doya yaşayabilmesi amacıyla bu yıl 4.’sü düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali renkli görüntülerle başladı.

bilecik haberleri

Geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgi gören ve 5 gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek olan Festival Şenlik Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüş öğrencilerin ve protokolün coşkulu katılımlarıyla TEB Bankası’nın önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi. Yürüyüş boyunca çocuklara sevilen çizgi film kahramanlarının eşlik etmesi renkli görüntüler meydana getirirken rengarenk kostümlerini kortej için giyen miniklerde etrafa neşe saçtı.

 

Başkan BAKICI yürüyüş esnasında çocuklara pamuk şeker dağıtarak oyuncak hediye etti. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda hazırlanan Şenlik Alanında devam eden programda öğrenciler izleyenlere birbirinden güzel gösteriler sundu. Burada izleyenlere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Sevgili peygamberimiz ‘Çocuk sevgisi, Cehennem ateşine karşı perdedir. Cennetteki ‘Sevinç Sarayi’na, ancak çocukları sevindirenler girer’ demiştir. Çocuklar bizim için çok önemli çok değerli. Onların yüzünün gülmesi, onların mutlu olması çok önemli. Bizler çocuklarımızın yüzlerini nasıl güldürür onlara nasıl daha iyi katkı sağlarız diye her okulumuz için ayrı ayrı projelendirme yapıyoruz. Şu anda 4 okulumuzda mini spor sahaları ve Bilecik’te bir ilk olacak olan 3D sınıfı çalışmalarımız devam ediyor. Bu çocuklarımız yarın her alanda yer alacak, bizler onları o günlere en iyi şekilde hazırlamalıyız. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her alanda onlar için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Festival kapsamında hafta sonunda onlar için tiyatro gösterisi ve oyun grupları ile eğlenmelerini sağlamaya çalışacağız” dedi Başkan BAKICI konuşmasında son olarak güneydoğuda görev yapan güvenlik görevlilerinin de hepimizin çocukları olduğunu belirterek onlar için herkesin dua etmelerini istedi.

 

Etkinliklerin Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan gösteriler bölümünde; Hayme Ana Anaokulu’nun çeşitli dans gösterileri, Saffet Şeker İlkokulu Mehter Takımı Gösterisi, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Gökçe’nin Tik Tak Oyunu ve Halk Oyunları gösterisi, Akpınar Şehit Vahit Elmas İlkokulu Damat Alayı ve Modern Dans Gösterisi, Ertuğrulgazi İlkokulu Anadolu Folklor Gösterisi, Saffet Şeker İlkokulu Hoşgelişler Ola ve Ertuğrulgazi İlkokulu Türkülerle Türkiye adlı gösterileri yer aldı.

 

Programa Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper KOÇ, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Belediye Meclis Üyeleri, Engelliler Derneği, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

23 NİSAN 4. ÇOCUK FESTİVALİ ŞENLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin