24 Haziran seçimlerinin KİRLİ ittifakı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin barış ve huzur dolu bir geleceğe ilerlemesine engel olmak isteyenler, 24 haziranda gerçekleştirilecek seçim öncesi kirli oyunlarını sergilemeye devam ediyorlar.

 

 

Gelinen süreçte, CHP, terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP ve diğer partilerin nasıl kirli bir oyun içinde olduklarını, kime hizmet ettiklerini seçime 5 gün kala ele aldığımız bu haberimizde sizler için derledik.

 

24 Haziran öncesi iyice deşifre olan CHP-HDP ittifakında tüm planlar da açığa çıkmaya başladı. İttifakta oy planlarını en ince ayrıntısına kadar yapan CHP ile HDP, bu planlar dahilinde Saadet Partisi’ni de kirli çıkarlarına alet ederek oy hesaplamasına dahil etti.

 

 

Türkiye’nin barış ve huzur dolu bir geleceğe ilerlemesine engel olmak isteyen terör örgütü PKK, seçimler öncesinde siyasi kanadı HDP’ye destek için muhalefet partilerine çağrılarda bulunmaya başlamıştı.

 

HDP BARAJI GEÇEMEZSE…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörle mücadeledeki kararlılığından çekinen terör örgütü, HDP’nin seçimlerde barajı geçememesi durumunda oldukça zor duruma düşecek.

 

Gizli yandaşlarını sahaya süren örgütün elebaşlarından Murat Karayılan, HDP’nin barajı aşmasını “hayati” derecede önemli olarak gördüklerini söyledi.

 

KANDİL’DEN KILIÇDAROĞLU’NA, KARAMOLLAOĞLU’NA ÇAĞRI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na çağrıda bulunan teröristbaşı Karayılan; OHAL’de seçimlerin yapılmasının doğru olmadığını, HDP’nin barajı aşması için herkesin fazlasıyla çalışması gerektiğini söyledi.

 

TÜRKİYE’YE TAKOZ OLACAKLAR
Türkiye’nin karanlık günlere dönmesini isteyen terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP, 7 Haziran sürecinde CHP ile iş birliği yapmıştı.

 

CHP-HDP KUTLAMASI
AK Parti’nin hükümeti kuramaması nedeniyle Türkiye kötü bir döneme girmişti. Terörle mücadelenin arttığı dönemde; Güneydoğu’da şehitler verilirken CHP’li vekiller ile HDP’li vekiller “Birlikte iyi salladık” diyerek eğleniyordu.

 

Yapılan bu plana göre HDP’liler Muharrem İnce’nin Meral Akşener’e geçilmemesi için olası bir ikinci tur ihtimaline karşı oylarını Muharrem İnce’ye atarak onu Erdoğan’ın karşısına çıkarmayı amaçlıyor.

İNCE NEREDE HDP’LİLER ORADA

​HDP’lilerin bu desteğine kayıtsız kalmayan CHP’liler, Meclis’te çoğunluğu elde edebilmek için HDP’nin barajı geçmesi adına milletvekilliği seçimlerinde oyunu kendi partilerine değil HDP’ye atarak bu kirli ittifaktaki yerini alıyor.

 

Kurulan bu çarkta Saadet Partisi’nin yerini de düşünen CHP, kendi partisinden HDP’ye giden oylara karşılık olarak Saadet’i yanına çekerek kaybettiği oyları buradan süspanse etmeyi amaçlıyor.

 

Yani kurulan bu kirlik çarkta kendilerine “Atatürk’ün askerleriyiz” diyen CHP’lilerle, PKK’nın siyasi kanadı olan ve “Apo’nun askerleri” olan HDP’liler yan yana geliyor. Peşlerine Saadet Partisi’ni de takan bu kirli ittifak yaptıkları bu plan adeta neye ve kime hizmet ettiklerini ortaya koyuyor.

 

SANCAKTEPE’DE ALANI HDP’LİLER DOLDURDU

​İşte kurulan bu ittifak neticesinde meydanlarda CHP’liler ile HDP’liler bir araya gelerek CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi desteklemeye başladı. Muharrem İnce’nin Diyarbakır’da ve İstanbul Sancaktepe’de yaptığı mitingleri bayraklarıyla donatan HDP’liler kirli ittifakta safları sıklaştırdı.

HER CHP’Lİ AİLEDEN HDP’YE 1 OY İSTENİYOR
HDP’nin Meclis’e girememesi halinde Kürtlerin PKK’nın kucağına itileceğini iddia edenlerin PKK’ya karşı bir duruş sergilemedikleri de aşikar. Bu durumda HDP’li vekiller; PKK’nın, Kandil’in partisi değil de nedir?

 

TÜRK BAYRAKLARININ YAKILIŞI UNUTULDU
Selahattin Demirtaş’ın çağrısıyla başlayan hendek terörüne verdiğimiz 400 şehit de, HDPKK sevicilerinin yurt dışında yaktığı Türk bayrakları da, Atatürk’ün p.çleri şeklinde atılan sloganlar da unutuldu. Bunları unutanlar ve unutturanlar, CHP mitinglerinde HDP bayraklarını dalgalandırmaktan, her CHP’li aileden HDP’ye 1 oy istemekten imtina etmiyor.

 

24 Haziran seçimlerinin KİRLİ ittifakı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Sizin her tarafiniz chp olsa ne olur insallah bu secimde dersini alacaksin chp+hdp+sp+iyi parti tarihe gömüleceksiniz ve tarih sizi affetmeyecek

    Cevapla
  2. 20 Haziran 2018, 08:20

    kaç yıl oldu bitiremediniz terörü bırakın boş lafları siz önce şu suriyelileri gönderin.

    Cevapla
  3. GÖMÜM ŞU CEHAPT

    Cevapla
  4. GÖMÜN ŞU CHDP Yİ BOZÜYÜK UYAN AÇ GÖZÜNÜ

    Cevapla
Bizi Takip Edin