3 Plastik Şişe Getirene Bez Çanta Hediye

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi’nin “Çöpe değil, kapalı pazara” sloganı ve 20 bine yakın plastik şişeyi geri dönüşüme kazandırmak, toplanacak tüm kapaklarla da Engelliler Derneğine tekerlekli sandalye hediye etmek amacı ile başlattığı 3 plastik şişe getirene bez çanta hediye projesi yoğun ilgi gördü.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Sıfır Atık Projesi”ne Bozüyük Belediyesi de destek verdi. Bu kapsamda Bozüyük Belediyesi, “Çöpe değil, kapalı pazara” sloganıyla 3 plastik şişe getirene bez çanta hediye projesini hayata geçirdi. Kampanyaya Bozüyüklüler yoğun ilgi gösterirken, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı ile birlikte kampanyanın başlatıldığı kapalı pazara geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bakıcı ve ailesi, pet şişeleri alarak bez çantaları hediye etti.Kampanyayla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen “Sıfır Atık Projesi”ne destek vermek için ve aynı zamanda geri dönüşümün hassasiyetine dikkat çekmek maksadıyla böyle bir kampanyaya imza attıklarını söyledi. Geri dönüşüm bilincini yaygınlaştırmak istediklerini kaydeden Başkan Bakıcı, “Bu noktada Bozüyük’te 3 tane pet şişe getiren vatandaşımıza bez çantalarımızı armağan ediyoruz. Amacımız Allah nasip ederse 20 bine yakın plastik şişeyi geri dönüşüme kazandırmaktır. Aynı zamanda buradan toplanacak tüm kapaklarla da Engelliler Derneğine tekerlekli sandalye kazandırmayı hedefliyoruz. Çevre konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirmemiz ve bu konudaki hassasiyeti arttırmamız gerekiyor. Bugün yüzlerce vatandaşımız kampanyamıza ilgi göstererek destek oldular. Ben desteklerinden dolayı tüm halkıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kampanyaya destek veren Bozüyüklüler de, çevre bilincinin önemine dikkat çekerek, bu kampanyayı düzenleyen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler.

 

 

Ayrıca kampanyaya destek veren minik çevreciler de iş başındaydı. Bozüyük Anaokulu minik öğrencileri getirdikleri pet şişeleri görevlilere vererek bez çantalarını aldılar.

3 Plastik Şişe Getirene Bez Çanta Hediye
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 Şubat 2019, 22:42

    bozuyuk pazarı avm gıbı neguzel bızım bılecık pazarını selbasar

    Cevapla
Bizi Takip Edin