30 Kilo Altını Çalan Hırsızlar, Otomobili Bırakıp Kaçtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kuyumcu dükkanından hırsızlık yaptıkları öne sürülen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatılmıştı, zanlıların olaydan sonra kaçtığı otomobil terk edilmiş halde bulundu.

Alınan Bilgilere ve iddialara göre; 11 Şubat 2019 tarhinde Bilecik’in Bozüyük ilçesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde Osman Ç.’ye ait kuyumcu dükkanı kimliği belirsiz şahıslar tarafından sabah 05.00 sıralarında tornavida vasıtasıyla açarak içeri girdiği belirlenmişti.

 

Olayla alakalı soruşturma başlatan polis ekipleri, üstünde çalıntı plaka takılı otomobili Bozüyük-Bilecik karayolunun 5’inci kilometresindeki tali yolda terk edilmiş halde buldu.

 

Otomobilin bulunduğu bölgeye olay Yeri İnceleme ekiplerinin yanı sıra Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner de bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

 

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından otomobil, detaylı inceleme için emniyet otoparkına çekildi. Polis ekipleri, soygunu gerçekleştiren zanlıların yakalanması için de çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYIN..

30 Kilo Altını Çalan Hırsızlar, Otomobili Bırakıp Kaçtı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin