30 KİLOMETRE UZAKLIKTAKİ YARALI KÖPEK TEDAVİ EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik şehir merkezine 30 kilometrelik mesafede bulunan yaralı köpek ihbarını alan Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, sokak hayvanını Acil Müdahale Aracı ile alarak, tedavi etti.

Bilecik ve bölgesindeki örnek tesislerden olan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarına birçok alanda hizmet verirken, yaralı olanların da sağlığına kavuşmasını sağlıyor.

 

Bilecik Kurtköy’de yaralı köpek ihbarı alan ekipler, yaklaşık 30 kilometre mesafeyi katederek,yaralı köpeğe ulaştı. İlk müdahalenin ardından Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine getirilen yaralı köpek, Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı tarafından tedavi edildi.

Tedavi hakkında bilgi veren Veteriner Hekim Nedret Avcı, Bilecik Belediyesi olarak can dostlarımızın yardımına koşmaya çalıştıklarını belirterek,  “Bilecik merkeze 30 kilometre uzaklıktaki Kurtköy mevkisinde yaralı köpek ihbarı aldık. Belediyemizin mücavir alanında olmamasına ragmen arkadaşlarımız Acil Müdahale Aracımızla yaralı köpeği bulunduğu yerden alıp getirdiler. İlk tedavide iç kanaması olduğu tespitinde bulunduk. Hayvanın ayaklarında herhangi bir kırık yok. Araç çarpmasının etkisiyle köpeğin üzerindeki şoku atlatamadığını ve buna bağlı olarak ayağa kalkmakta zorlandığını gördük. İç kanaması için gerekli iğneleri yaptık ve çarpmanın etkisiyle oluşan yaraları tedavi ettik. Yaralı köpeği birkaç gün tedavi merkezimizde misafir edeceğiz. İyileştiğinde tekrar doğal yaşam alanına bırakacağız. Vatandaşlarımızın bu tür vakaları bizlere acil bir şekilde bildirmeleri çok faydalı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

30 KİLOMETRE UZAKLIKTAKİ YARALI KÖPEK TEDAVİ EDİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Mart 2018, 11:42

    helal olsun hayvan sever bilecik barınağına

    Cevapla
Bizi Takip Edin