360 DERECE GÖRÜNTÜ ALIM TEKNOLOJİSİ UYGULANACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi daha sağlıklı bir kent rehberinin oluşturulması, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla 360 Derece Görüntü Alımı Teknolojisi Projesi’ni hayata geçiriyor.

360 Derece Görüntü Alımı 1 (1)

Araç üzerine monte edilen, gelişmiş bir kamera ve konumlandırma düzeneği bulunan sistem, Bozüyük’ün 9 mahallesini gezerek veri depolayacak. Toplanan verilerle Bozüyük’ün bütün sistemi dijital olara bilgisayar ortamına yüklenecek.

360 Derece Görüntü Alımı 6

Elde edilen veriler resmi Belediye internet sitesine yüklenerek hem birebir doğru olarak kent rehberi oluşturulacak hem de vatandaşlar internet ortamında belediyeye gelmeden, emlak ve imar durumlarının kontrolünü birebir görüntülü olarak sorgulayabilecekler. Özellikle İmar Müdürlüğü ile Tahakkuk Şefliği’nin ağırlıklı olarak kullanacağı sistem ile işlerin hızlandırılması, vatandaşlara daha doğru ve sağlıklı bilgi aktarılması hedefleniyor.

360 DERECE GÖRÜNTÜ ALIM TEKNOLOJİSİ UYGULANACAK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. bunu yapıcaksınız tamam güzelde birde ilçemizin emniyeti açısından mobeseler yaptırsanız ya lazım olunca ya çalışmıyor ya o tarafa bakan yok deniliyor ne kadar ilgisizlik koskaca belediyenin kamerası kapalımı olurmuş ya

    Cevapla
Bizi Takip Edin