4 Gündür Mahsur Kaldıydı AFAD Ekipleri Kurtardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te asansör boşluğunda 4 gün boyunca mahsur kaldığı iddia edilen kediyi, AFAD ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı.

 

Alınan bilgiye göre; Bahçelievler Mahallesi Hürriyet Caddesi: 22 numaralı evin asansör boşluğunda 4 gündür kedi sesi duyan vatandaşlar sesin apartmanın çatı katının altındaki asansör boşluğundan geldiğini tespit etti. Kendi imkanları ile yavru kediyi kurtarmayan apartman sakinleri durumu Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine bildirdi.

 

Kısa sürede olay yerine gelen AFAD ekipleri yavru kediyi kurtarmak için operasyon başlattı. Özel kurtarma makineleri ile asansörü boşluğunu açmak için duvarı delen AFAD ekipleri kısa sürede yavru kediyi özgürlüğüne kavuşturdu.

Bilecik AFAD Arama Kurtarma Ekip Şefi Ercüment Diyar, “Duvarın arkasında sıkışarak kalan kediyiküçük bir delik açarak kurtardık. Aşağı yukarı 4 gündür orada kaldığı söyleniyor. Sıkıntısız bir şekilde özgürlüğüne kavuşturduk.” dedi.

4 Gündür Mahsur Kaldıydı AFAD Ekipleri Kurtardı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. afad ekibinii ne işe yarar bu zmana kadar anlamadımm ne iş yaparlar nasıl işe girmişlerr
    asker polis ambulans itfaiye varkennn hayrett

    Cevapla
    • 18 Ocak 2019, 12:52

      Diğer illeri bilmem ama bilecik afad her zorlu goreve koşuyor ana yolda eskiden itfaiyenin gorevlerini icra ediyor dağda taşta alzheimerlı arıyor. Siyasilerin ağzından konuşmamak lazım.

      Cevapla
      • 18 Ocak 2019, 16:51

        dagda tasta arıcak varsa asker bunun görevii kazalarda itfaiy bakacak bunun ggörevi bence devlletin parasına yazıkk nereye gittiğiii

        Cevapla
  2. ALLAH RAZI OLSUN SEBEP OLANLARDAN…

    Cevapla
Bizi Takip Edin