40 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, Cumhuriyet Mahallesi Gündüz Sokak’taki vatandaşların 40 yıldır çözülemeyen tapu sorununu çözerek, tapuları vatandaşlara taktim etti.

Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen programda Belediye Başkanı Nihat Can, ağırladığı vatandaşlara tapularını verdi.

 

Bilecik Belediyesi olarak 40 yıldır olan bir sorunu çözmüş olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

‘’Cumhuriyet Mahallemizin Gündüz Sokak bölgesindeki vatandaşlarımızın 40 yıldan beri var olan bir sıkıntısın bizler çok şükür gerek harita uzmanı arkadaşlarımız gerek mühendislerimizden oluşan teknik heyet ile adeta bir seferberliğe girerek çözdük. Buradaki sıkıntı şuydu. Oradaki vatandaşımız evi ve arsasıyla ilgili bir işlem yapmak istese, tapusu elinde olmadığı için ve üzerinde diğer parsellerden de hak olduğu için bir çalışma yapılamıyordu. Yani satma ve diğer işlemleri yapamıyorlardı. Bu da buradaki vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısı idi. Biz de gerek belediye başkan yardımcısı arkadaşlarımız gerek ilgili birim müdürlerimizle bir çalışma yaparak, bu noktadaki sorunu 3 aylık bir çalışma ile neticelendirdik. Allah’ın izniyle de bugün oradaki vatandaşlarımızın tümüne, yani toplamda 30 vatandaşımıza tapularını taktim edeceğiz. Tapuları hayırlı ve uğurlu olsun. Yıllardan beri evleri var. Ancak parseller üzerinde kaymalar olduğu için büyük bir sorun vardı. Biz şimdi kendilerine tapuları taktim etmiş olduk. Bu çalışma ile artık vatandaşlarımız buralarla ilgili istedikleri çalışmayı yapabilecekler. Ben tapuların tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını güle güle kullanmalarını diliyorum.” dedi.

 

Tapusunu alan vatandaşlar da duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Nihat Can daha sonra tapuları vatandaşlara teslim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

40 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin