44 KÖY VE 9 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 44 köy ve 9 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

fikret_karabiyik_halil_eldemir_muhtarlar-4

Gerçekleştirilen istişare toplantısına Eldemir, Bakıcı ve Karabıyık’ın,  AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna ve muhtarlar katıldı.

 

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “öncelikle bugün burada bizimle bir araya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizler Bozüyük Belediyesi olarak muhtarlarımız ile her platformda bir araya gelerek faaliyetlerimizi birlikte belirlemeye çalışıyoruz. Siz muhtarlarımızın talepleri bizler için çok önemli” diyerek Bozüyük Belediyesi tarafından ilçede ve ilçeye bağlı köylerde gerçekleştirilen çalışmaları ve projeleri anlattı. Konuşmasının sonunda yoğun programına rağmen toplantıya katılım gösteren Milletvekili Eldemir’e teşekkür etti.

 

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise; “Hepimiz halkımıza hizmet etmek için seçilmiş temsilcileriz ve bu görevimizi esas alarak ilimiz, ilçelerimiz ve köylerimiz için çalışıyoruz. Hükümetimizin bölgemiz için yaptığı çalışmalar ortadadır. Bu çalışmalar büyüyerek devam edecektir. Bugün bize burada ev sahipliği yapan Belediye Başkanım Fatih Bakıcı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Türkiye’de ki ekonomik gelişmelerden söz eden Eldemir, dolarda dalgalanmaların birer finansal refleks olduğunu belirterek güven ortamı ve güçlü ekonomiye sahip olan ülkemizde bir problem yaratmayacağını söyledi.

 

Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde gündeme gelen  yasa ile ilgili açıklamalarda bulunan Eldemir, kanunun evli genç çiftlerin açılmış kamu davalarından dolayı yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırma amaçlı hazırlandığını belirterek kanun ile ilgili muhalefet partisinin kasıtlı olarak yanlış algı yaratmaya çalıştığını söyledi.

 

Konuşmaların ardından muhtarlar tarafından yöneltilen soruları cevaplayan Belediye Başkanı ve Milletvekili toplantı sonrasında muhtarlar ile bir süre sohbet etti.

fikret_karabiyik_halil_eldemir_muhtarlar-6 fikret_karabiyik_halil_eldemir_muhtarlar-7 fikret_karabiyik_halil_eldemir_muhtarlar-8 fikret_karabiyik_halil_eldemir_muhtarlar-9 fikret_karabiyik_halil_eldemir_muhtarlar-10 fikret_karabiyik_halil_eldemir_muhtarlar-1 fikret_karabiyik_halil_eldemir_muhtarlar-2 fikret_karabiyik_halil_eldemir_muhtarlar-3 fikret_karabiyik_halil_eldemir_muhtarlar-4 fikret_karabiyik_halil_eldemir_muhtarlar-5

44 KÖY VE 9 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİLER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin