8 BİN 650 KİŞİYE ÇAY VE LOKUM İKRAM EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik’e kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, özellikle hafta sonları binlerce konuğu ağırlamaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi; her gün gerek heyet ve gruplar şeklinde gerek bireysel olarak ağırladığı misafirleri ile Bilecik’in tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlıyor.

 

Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, yurdumuzun dört bir köşesinden konuklarını ağırlıyor.

 

Pendik İkbal Koleji, Sakarya Türk Gençlik Vakfı, Gebze Gençlik Merkezi ile birçok farklı ilden öğrenci grubu ve vatandaşlar Şeyh Edebalı Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini ziyaret etti.

 

Bilecik Belediyesi görevlileri tarafından alanda karşılanan ziyaretçilere ücretsiz tanıtım hizmeti verilerek çay ve ayva lokumu ikramı yapıldı.

8 BİN 650 KİŞİYE ÇAY VE LOKUM İKRAM EDİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 16 Ekim 2018, 16:32

    Ülkemizde turizm nasıl finanse edilmektedir. Belediyeler önce şirket kurarlar, sonra birlerine otobüslerle öğrenciler başta olmak üzere bulabildiklerini geziye götürüyoruz diye paslaşmalarla sistem döndürülür.Sonuç bol fotoğraflı haberler olur.

    Cevapla
Bizi Takip Edin