ADAMLARIN GİRMEDİĞİ YER KALMAMIŞ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İli Bozüyük İlçesine bağlı Karasu Vadisi, Karaağaç Köyü, Saraycık Köyü, Çaydere Köyü ile Bursa karayolu üzerinde bulunan ve genellikle yazlık olarak kullanılan ev ve iş yerlerinden, Ocak ve Şubat 2017 aylarında art arda meydana gelen hırsızlık olayları üzerine, Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı, Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince hırsızlık olaylarını aydınlatmak maksadıyla özel bir ekip oluşturuldu.

Yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarının birbirleriyle benzerlik gösterdiği ve hırsızlıkların aynı şebeke tarafından gerçekleştirildiği tespit edilerek, hırsızlık olaylarının meydana geldiği ev ve işyerleri özel ekip tarafından tek tek incelendi.

 

Son olarak; yurt dışında ikamet eden bir vatandaşın yazlık evinden aracının çalındığı ihbarı üzerine araştırmalar genişletilerek çalıntı aracın izine Kütahya İli Seyitömer İlçesinde rastlanıldı.

 

Bilecik Valiliğinin Olur’u ile faillerin tespit ve yakalanması maksadıyla özel ekip Kütahya iline görevlendirilerek, Kütahya İl J.K.lığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli çalışma sonucu hırsızlık şebekesi üyesi (3) şahsın açık kimlikleri tespit edilerek çalıntı araç ve çok sayıda malzeme ele geçirildi.

 

D.A, H.A. ve İ.D. isimli hırsızlık şebekesi mensuplarınca Bilecik, Kütahya ve Eskişehir İllerinde gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına ait olduğu tespit edilen; (3) Adet Av Tüfeği, (3) Adet Kurusıkı Tabanca, (1) Adet LCD Televizyon, (1) Adet Jeneratör, (3) adet Ağaç Kesme Hızarı, (2) Adet Akü, (6) Adet Elektrikli Matkap, (3) Adet Şarjlı Matkap, (2) Adet Spiral, (2) Adet Cep Telefonu ve muhtelif ev aletleri ele geçirilirken, çalıntı malzemelere el konuldu.

ADAMLARIN GİRMEDİĞİ YER KALMAMIŞ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin