ADAYLARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık Milletvekili Adaylarını duyurdu.AK Parti’de, milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından milletvekili adayları ve partililer Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’de bir araya geldi.

 

Bilecik Milletvekili Adayları 1.sıra Selim Yağcı ve 2.sıra Halil Eldemir olmak üzere açıklandı.

Basın toplantısında konuşan AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, aday belirleme sürecinde 1 ve 2. sıra adaylarının açıklandığı belirterek, ”Bilecik için inşallah hayırlı bir liste olduğu kanaatindeyim. Biliyorsunuz başladığımız günden bu güne hep 2-0’ı hayal ettik. Bu noktada da inşallah 2018 25 Haziran sabahına 2 AK Parti milletvekili ile uyanacağımızı ümit ediyorum. Teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın heyecanı yerinde Allah’ın izniyle 24 Haziran’a kadar bu heyecanı sürdüreceğimizin inancındayım.” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Eldemir, 27. dönem parlamento için milletvekili aday adaylığından adaylığa geçişin son günü olduğunu ve neticede Bilecik’te AK Parti olarak seçim yarışına daha önceki Belediye Başkanımız şu an ki Milletvekili Adayımız Selim Yağcı Bey ile birlikte 2. sırada da ben olarak bunu bu şekliyle verilmiş oldu.Öncelike vatanımıza,milletimize,şehrimize hayırlı olsun. Biz çok önemli bir seçime giriyoruz. Bir tarafta darbe ile mücadele edildi öbür taraftan da Türkiye’de hep birlikte çalışarak gayret gösterdiğimiz 16 Nisan’da yaptığımız referandum ile birlikte yeni bir hükumet sistemine Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemine geçilmiş oldu. Onun için bu dönem çok mühimdi. Şimdi de önümüzde bunun ete kemiğe bürünüp sonuç alınacağı bir seçim var. İnşallah bunda da hep birlikte önce ki seçimlerde olduğu gibi daha fazla gayret ile inşallah biz Bilecik’te 2-0’ı hedefleriz. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Niyet bizden, çalışmak bizden, gayret bizden, sonuçta sefer bizden, zafer Allah’tan sonuçta biz buna inanan insanlarız. Bize düşen şu anda birbirimizle yarışma zamanını geride bırakıp artık çalışma zamanına geçtiğimiz bir dönemdeyiz. ” dedi.

Eski Bilecik Belediye Başkanı ve Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, kendilerini bu ulvi göreve layık gördükleri için başta Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere, Başbakan Binali Yıldırım’a ve partinin tüm yetkililerine, her zaman pozitif bir şekilde bu güzel rekabeti yürüten il başkanı Fikret Karabıyık’a ve ekibine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yağcı, amaçlarının Bilecik’i en iyi noktaya getirmek olduğunu kaydederek, Bilecik’te bu dönem bir ilk yaşanacağını ve AK Parti’den 2 milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

ADAYLARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. chp yee gün doğdu desenizeee

    Cevapla
  2. 22 Mayıs 2018, 20:06

    1 chp 1 iyi partii

    Cevapla
Bizi Takip Edin