ADRENALİN PARK VE KAY-KAY PİSTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’i; 2023 hedeflerine taşıyacak olan Vizyon Projelerini açıklayan Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Gençlerimizin sesine kulak verdik ve yeni dönemde onları birçok proje ile buluşturacağız’’ dedi

Cumhuriyetin 100. Yılında Bilecik’e kazandıracağı birbirinden önemli projeleri sunan Belediye Başkanı Nihat Can, projeler hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor.

 

Yeni projeler arasında gençlere doğrudan hitap eden 7 projenin olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Nihat Can; Gençlerin isteklerine duyarsız kalmadık ve birbirinden güzel projeyi onlar için hazırladık’’ ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

 

‘’Gençlerimizin Sesine Kulak Verdik, Kayıtsız Kalmadık, Taleplerini Yerine Getirdik. Adrenalin tutkunu gençler ve kendini genç hissedenler için güzel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. İnşallah yeni dönemde şehrimizin uygun alanlarına kaykay ve paten pistleri yapıyoruz. Böylece Gençlerimizi tehlikelerden uzak güvenli alanlarda buluşturmuş olacağız. Proje kapsamında; Taşıt Temalı oyun parkları kuracağız. 0-6 Yaş arası çocuklarımız ile 6-12 Yaş arasındaki çocuklarımıza özel alanlar yapılacak.

 

‘’ADRENALİN PARK VE TEMATİK OYUN GRUPLARI ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN GELİYOR’’

Açıklamasında; ‘’Gençlerimiz ve insanımız için ne yapsak azdır diyoruz ve Adrenalin Park projemizi hayata geçiriyoruz.’’ İfadesini kullanan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Adrenalin Park Projesinde 2 adet adrenalin park yer alacak. Projemizi; Hamsu Vadisi ve Pelitözünde gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 1500’er metrekare alanlar üzerinde kurulacak projelerimiz kapsamında; Tırmanma alanları, sallanan halat köprü, yamaç kızağı..vb alanlar olacak. Ayrıca gençlerimiz için yeme içme, eğlence alanları ve seyir terası da yer alacaktır. Şehrimize ve insanımıza Hayırlı Uğurlu olsun.’’ dedi.

ADRENALİN PARK VE KAY-KAY PİSTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin