Ağaca Çarparak Durabildi, Bilecik’te trafik kazası: 3 yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bilecik-Bozüyük Karayolu üzerinde Ertuğrulgazi Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi 228 restorant mevkiisinde Sinan Görer yönetimindeki 11 EC 969 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi.

 

Çarpmanın etkisi ile sürücü Sinan Görer, araçta yolcu olarak bulunan Emine Kaya ve Aysel Dere yaralandı.

 

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardıdan Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Kaza nedeniyle Bozüyük istikametine trafik tek şeritten verildi.

Ağaca Çarparak Durabildi, Bilecik’te trafik kazası: 3 yaralı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 30 Ocak 2018, 14:57

    bu yolda kazaların en buyuk nedenı yolun asfaltının en kalıtesız asfalt olarak dokulmesıdır cıkın cevre yoluna bakın asfaltın rengı sımsıyah yenı dokulen otagar asagıkoy yolu sımsıyah yagmur yagsa bu yollar kuru bu yol buluttan nem kapıyo yol ortasındakı cımlerı cıceklerı suluyorlar yol buz pıstı beledıyeyı mahkemeye verın kardesım herturlu maddı hasarın can kaybının sebebı bu yolu yaptıran beledıyedır bımere sıkayet edın

    Cevapla
  2. 30 Ocak 2018, 15:35

    Ilk defa belediyeyi koruyasim geldi. Arkadas iyi guzel soylemisinde bu adamlardan ne bekliyorsun ki. Bence belediye degil arac surucusu suclu o kazadan 2 3dk once ayni yerden hizli bir sekilde gecmeme rahmen herhangi bir sorun yoktu demekki asiri hizli girdigi icin kaza yapmis. Bence asfalt degil sofor suclu iyi yada kotu bi asfalt var bazi seylere mecbur goz yumuyoruz.

    Cevapla
  3. 30 Ocak 2018, 16:50

    Yorumlara bak yazık acınacak halinize insanlar ölümden dönmüş kaza yapmış siz neyi kovalıyorsunuz yol değil sen olmamışın kalitesiz imalat bu kadar aciz ve zavallı olmak eksik malzemeden kaynaklı olsa gerek

    Cevapla
Bizi Takip Edin