AK GENÇLER SAHURDA BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Bilecik İl Gençlik Kolları tarafından sahur programı düzenledi

ak_gencler_sahurda (2)

Dün gece AK Parti Bilecik Gençlik kolları tarafından Şeyh Edebali Türbesi Kıl Çadırında düzenlenen sahur programına Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl başkanı Fikret Karabıyık, Genel merkez teşkilat başkan yardımcısı Bilal Topaloğlu, Seyitgazi belediye başkanı Hasan Kalın, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları başkanı Servet Yılmaz, Bilecik Belediye başkan Yardımcısı Nihat Can, AK Parti İl başkan Yardımcısı Ufuk Çakmak, AK Parti Bilecik merkez ilçe başkanı Serkan Yıldırım, ilçe gençlik kolları başkanları ve ana kademe yürütme üyeleri katıldı.

 

Düzenlenen sahur programında Bilecikli gençlerin sorunları ve görüşleri ele alınırken, gençlerin gözünden Bilecik’in eksikleri ve yapılması gerekenler istişare edildi.

 

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan il gençlik kolları başkanı Servet Yılmaz, “Ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde, Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı mübarek Ramazan Ayı vesilesiyle düzenlemiş olduğumuz sahur programını AK gençler olarak birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” ifadelerini kullandı.

 

İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Sahur programı, günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.

ak_gencler_sahurda (5) ak_gencler_sahurda (1) ak_gencler_sahurda (2) ak_gencler_sahurda (3) ak_gencler_sahurda (4)

AK GENÇLER SAHURDA BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin