AK PARTİ BİLECİK İL TEŞKİLATINDAN STK ZİYARETLERİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivil toplum kuruluşlarının her zaman destekçisi olan, halka yönelik çalışmalarını takdir eden, görüş ve düşüncelerine önem veren AK Parti Bilecik Teşkilatı bu kapsamda ilimizde faaliyet gösteren STK’larla istişare içerisinde çalışmak, görüş ve düşüncelerini almak için ziyaretlere başladı.

IMG_4088

AK Parti Bilecik Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Biriminin organizasyonunda ilimizde faaliyet gösteren Muradiye Kültür Vakfı Bilecik Şubesi, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bilecik Şubesi ve İlim Yayma Cemiyeti Bilecik Şubesine ziyaretler gerçekleştirildi. AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa TIĞ, İl Başkan Yardımcısı Ufuk Çakmak ve İl yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Yılmaz’dan oluşan heyet ve ilgili STK’ ların yönetimleri ile samimiyet içerisinde karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuldu.

STK’ lar AK Partiden beklentilerini, AK Parti Teşkilatıda STK’lardan 2023 yolunda Sivil Anayasa ve Başkanlık Sistemi ile ilgili beklentilerini karşılıklı olarak birbirlerine iletti. AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık her daim halka yönelik çalışma yapan STK’ların yanında olacaklarını, istişareye açık olduklarını, görüş ve düşüncelerini genel merkeze ileteceklerini belirtti.

Karabıyık rutin olarak STK ziyaretlerinin devam edeceğini de söyledi. STK yönetimleri de yapılan ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

IMG_4070 IMG_4071 IMG_4075 IMG_4080 IMG_4081 IMG_4086 IMG_4087 IMG_4088 IMG_4069

AK PARTİ BİLECİK İL TEŞKİLATINDAN STK ZİYARETLERİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin