AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet, Birinci Dünya Savaşı’nın ardından verilen bağımsızlık mücadelesiyle kurulmuştur. İmkânsızlıklar içinde büyük fedakârlıklarla kazanılan zaferler sonucunda kurulan ve milletimizin özlemlerinin, hayallerinin ve büyük ideallerinin bir eseri olan Cumhuriyet, millet egemenliğine dayanmakta ve gücünü millet iradesinden almaktadır.

watermarked-halileldemir

Kurtuluş Savaşı’nda tarihi bir başarı elde edilmesi ve ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, Anadolu’daki bin yıllık egemenliğimizi ebedileştiren ileri görüşlü bir adım olmuştur. Cumhuriyet, toplumun herhangi bir kesimi için değil, milletin tamamına ait bir yönetim biçimi olarak kabul edilmiştir. Cumhuriyet cumhurundur, halkındır, herkesindir. Ayrım gözetilmeksizin herkes, Cumhuriyetimizin gerçek sahibidir.

 

Cumhuriyeti hep birlikte koruyacak, milletimizi ve ülkemizi muasır medeniyetler hedefinde emin adımlarla ilerleteceğiz. AK Parti’nin iktidarda olduğu zaman içerisinde Hükümetlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’ni dünyadaki ilerleyen ülkelerin arasına taşımak için her alanda önemli mesafeler almıştır. Yaptıklarımızla yetinmeyecek, ülkemizin büyüklüğüne yakışan, gıpta ile bakılan projelerle yolumuza devam edeceğiz. Hükümet olarak; İnsani gelişmişlik endeksinde daha üst sıralara taşınması; demokrasi, ekonomi, kültür, sanat, eğitim, sağlık, altyapı, bilim ve teknoloji, ile çevre alanlarında gelişmiş ülkelerin standartlarını yakalaması önceliklerimiz olmuştur. Bu bağlamda; Demokrasinin ve Cumhuriyetin beraberce yükselmesine ve yücelmesine önem veriyoruz.

 

Tüm gayretimizi Türkiye Cumhuriyeti’ni 100. Kuruluş yıldönümü olan 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirme çabası ve 57 yıl sonrasına, yani 2071’e taşımak için sarf ediyoruz. Bunun için farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.

 

Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları, milletimiz için kurulan tuzakları birlikte bozacağız. Birlik ve beraberliğimiz pekiştiği sürece, kardeşlik ve barış ülkemizde tesis edildiği sürece, geçmişimizden destek alarak yarınlarımıza daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Kim huzurumuzu bozmaya kalkışırsa kalkışsın el ele ve gönül gönüle vererek; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet doğrultusunda Cumhuriyetimizi koruyacak ve yaşatacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz rahmet dilekleri, minnet ve şükran duygularıyla anıyor, hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın, yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Halil Eldemir

Bilecik Milletvekili

AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin