AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, “Geçmişimizde bellidir, bugünümüzde bellidir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te faaliyet gösteren bir yerel gazete tarafından yayınlanan habere ilişkin olarak, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı cevap niteliğinde bir yazı yayınladı.

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yazılı olarak yayınladığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

İlimizde faaliyet gösteren şahsıma ve AK Partiye karşıtlığı ile bilinen bir yerel haber sitesinde ”Vekil Yağcı’yı sıkıntıya düşüren twitter paylaşımları” diyerek olumsuz algı oluşturmak amaçlı bir haber yayınlanmıştır.

Söz konusu paylaşımlar 2012 yılında (17/25 Aralık 2013 den önce) paylaşılan sözün sahibinden ziyade sözün içeriği savunulan ”Allah’ın nezdindeki yerimizi öğrenmek istiyorsak, Allah’ın nezdimizdeki yerine bakmalıyız” ve ”Belanın en tehlikelisi yüze gülerek gelenidir.” sözleridir.

“Geçmişimizde bellidir, bugünümüzde bellidir”

Bizim bu zamana kadar utanç duyduğumuz, Allah’a çok şükür bir şey olmamıştır. Geçmişimizde bellidir, bugünümüzde bellidir. Geçmişimizde ne bu haberler ne de başka bir şekilde bizi sıkıntıya sokan bir şeyimiz yoktur. Hain Feto örgütü ile mücadelemizi tüm kamuoyu iyi bilmektedir. Bu Ülkeyi ve şehrimizi liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu tür haberlerle bizim bu yürüyüşümüzü durdurmak isteyenler bu zamana kadar olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklardır.

Bilecik ve Ülkemiz kamu oyuna saygıyla duyurulur.

Selim YAĞCI
Bilecik Milletvekili

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, “Geçmişimizde bellidir, bugünümüzde bellidir”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 18 Ağustos 2019, 09:24

    E peki neden twitterını kapatmış ozaman sayın vekil?

    Cevapla
  2. bilecik’te faaliyet gösteren akparti karşıtlığı ile bilinen ,denen, yerel gazete………………..sayın MÜNÜR ŞAHİN’in de ,SENELERCE KÖŞE YAZARI OLDUĞU gazete değil miydi be?

    Cevapla
  3. 18 Ağustos 2019, 13:08

    hakdost olalım ,hakdost kalalım,hakdost kızalım,hakdost yerelim,KUL HAKLI şeyleri ,HESAP VERİLEMEZ işleri,”hiç olmadı kalben”mutlak hep reddedelim,sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz,” demiş erenler …de

    Cevapla
  4. “”soru şu,,,sorular sorular,,,HEP AKPARTİSEL DEĞİL ,bu sorular DA var,,,,DA DİYORLARMIŞ””””””da,,,,,,falan filan…

    Cevapla
  5. Fetöcülerin hainliği bilinmezken CHP fetöcüleri eleştirirdi. Hainlikleri ortayaçıkınca CHP tüm hainler gibi Fetöcüleri de kucakladı bağrına bastı. Şimdi eski şeylerle ortalığı bulandırmaya çalışıyor. Bu mesajı malum sitedeki haberin altına da yazdım bakalım yayınlamaya yürekleri yetermi.

    Cevapla
  6. 18 Ağustos 2019, 16:49

    Üstad Necip Fazıl, kendisini sürekli geçmişi nedeniyle eleştirenlere okkalı bir cevap verir: Ben geçmişimi çöpe attım, çöpü de kedi köpek karıştırır. Selim Bey’in de böyle cevap vermesi gerekiyordu bence, bu cevap olmamış.

    Cevapla
  7. 2012 17/25 aralık tarihine kadar chp bile bugün olduğu gibi o zamanlarda savunuyorlardı chp başkanı kemal değil miydi samanyolu kanalını kapatamazsınız bu basın yayın özgürlügüne zıttır diye chp li vekiller samanyolu binasına gidip canlı kapatılmamasıyla ilgili yayın yapmışlardı şimdi gelmiş bilecige bir çok hizmeti bulunan selim beye laf atıyorlar —-hatasız kul olmaz önemli olan hatadan dönmektir——

    Cevapla
  8. siz gidi siziiiiii

    Cevapla
Bizi Takip Edin