AK Parti Bilecik Mv.Selim YAĞCI’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüce Türk Milleti’nin tüm bireyleriyle kenetlenerek, verdiği onur mücadelesinin sonunda, zaferle sonuçlanan, ’30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümünü ve Yüce Türk Milleti’nin bağrından çıkardığı, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gurur günlerini milletçe birlikte kutluyoruz.

30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ,Ülkemizin istikbali, Milletimizin refah ve huzuru için, binlerce insanımızın birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına mücadele ederek şehit olduğu, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zaferin tarihidir. Milletimizin, Kurtuluş Savaşı süresince istiklaline yönelen tehditlere karşı verdiği destansı mücadeleler, o günkü kardeşlik, milli birlik duygusu ve manevi değerlerine bağlı yaşama arzusu bugün de aynı kararlılıkla sürmektedir

Aziz milletimiz, 15 Temmuz darbe girişimi karşısında sergilediği destansı direnişle, “Ya İstiklal Ya Ölüm” tercihiyle başbaşa bırakıldığında neleri göze alabileceğini göstermiştir. Çanakkale’yi geçilmez kılan, Kurtuluş Savaşımızı zafere taşıyan, son olarak da 15 Temmuz gecesi tüm ülke sathında ayağa kalkan bu iradeyle ülkemiz, her türlü zorluğun üstesinden gelecek güç ve kapasiteye sahiptir.

Bu vesileyle 97. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutlayarak, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

AK Parti Bilecik Milletvekili

Selim Yağcı

AK Parti Bilecik Mv.Selim YAĞCI’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin