AK PARTİ KADIN KOLLARI ŞÜKÜR NAMAZI KILARAK DUA ETTİLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in eşi Funda Eldemir ve Ak Parti İl Kadın kolları başkanı Gülcan Namal’ın da aralarında bulunduğu AK Parti Kadın Kolları 1 Kasım Genel Seçimleri sonrası Şeyh Edebali Türbesinde Şükür namazı kılarak dua ettiler.

IMG-20151103-WA0003

Kılınan namaz ve dualar sonrası açıklama yapan Gülcan Namal, “Seçim çalışmalarında gece gündüz yılmadan, bıkmadan koşturan fedakar hanımlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Namal konuşmalarına şöyle devam etti:
“Eşlerini, işlerini ve çocuklarınız ihmal ederek gece gündüz bıkmadan, yılmadan  koşturdunuz. Hiç biriniz karşılık beklemeden, makam mevki hırsı olmadan geldiniz. Hepimiz ülkemizin selameti ve evlatlarımızın geleceği için bizde varız dediniz. Hiç bir fedakarlıktan kaçmadan bu görevi yerine getirdiniz.
Milletimizin sağ duyusu ve  bu milletten medet bekleyen tüm mazlumların, yaşlıların ve masum çocukların duası ile çok şükür tekrar ülkemize istikrar nasip oldu. Şimdi yükümüz daha ağırlaştı, Çünkü bizim gerçekleştireceğimiz projelerimiz  verdiğimiz sözler var. Bizden medet bekleyen bir çok zulme uğramış ülkelerinden kovulmuş, asla kendileri olmalarına izin verilmemiş kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız ve çocuklarımız var. Bizler ‘ komşusu açken  tok  yatan  bizden  değildir’ diyen  bir dinin  mensuplarıyız. ‘insanı  yaşat ki   devlet yaşasın’ diyen  büyüklerimizin torunlarıyız. Onun için daha duyarlı olup daha fazla çalışmalıyız. Bize  edepli  olmak yakışır, Bize tevazu yakışır.
Asla gurura kapılmadan ,milletimizin birliği  evlat larımızın geleceği,vatanımızın bölünmezliği,inançlarımızın özgürlüğü ve şanlı bayrağımızın  edebiyen dalgalanması için hiç durmadan yola devam edeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin işlerimizi kolaylaştırsın, Bize oy versin vermesin ülkemizin çıkarlarını düşünen her kim varsa aramızda görmekten mutluluk  duyarız. Çünkü sevinçlerde,hüzünlerde paylaşınca önem kazanır. Bundan sonra gerçekleştireceğimiz sosyal ve kültürel  projelerimizde hep birlikte olmamızı temenni ediyorum.
Tekrar hepinizi kutluyorum. Allah hepinizden razı olsun”dedi.

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in eşi Funda Eldemir ise “Birlik ve beraberlik içerisinde Bileciğimize, Ülkemize ve tüm insanlığa yararlı olmak için bu yola çıktık, Allah utandırmasın, mahçup etmesin” diyerek temennilerde bulundu.

bayanlar

AK PARTİ KADIN KOLLARI ŞÜKÜR NAMAZI KILARAK DUA ETTİLER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Allah kabul etsin guzel insanlar

    Cevapla
Bizi Takip Edin