Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir’den Örnek Alınacak Davranış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti 25. dönem Bilecik milletvekili ve 26. dönem 1 kasım seçimleri Ak Parti Bilecik 1. sıra milletvekili adayı Halil Eldemir, bugün gerçekleştirdiği Bilecik esnafları ziyaretinde örnek alınacak bir davranış sergiledi.

12080892_857246627724893_385756028_n

Esnafları ziyaret ederken Cumhuriyet Halk Partisi seçim bürosunuda es geçmeyen Eldemir, CHP seçim bürosu içerisinde çalışma ve düzenleme yapan partililere ve seçim bürosunda yapılan çalışmalara yardım eden CHP 25. dönem Bilecik milletvekili ve 26. dönem CHP Bilecik 1. sıra milletvekili adayı Yaşar Tüzün’ün eşi Aysel Tüzün ile 1 kasım seçimi ve seçim çalışmalarından ötürü tek tek tokalaşarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Centilmenlik böyle olur! dedirtecek ve örnek alınacak bu davranışından ötürü Halil Eldemir’i tebrik ediyoruz..

Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir’den Örnek Alınacak Davranış
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 4 Ekim 2015, 12:10

    Hangi partiden olursa olsun böyle jest yapan siyasetçilere ihtiyaç vardır milletimizin devletimizin birliğini bütünlüğünü isteyen her insanın yapması gereken şık bir hareket olarak yorumlamak gerektiğine inanıyorum kin tohumları serpmenin kimseye yararı olmadığını yıllardır söylüyoruz bu vatan hiç kimsenin tapulu malı değildir değerlerimiz ortak ortak olan değerleri ayrıştırma veya senin benim denmesi kadar saçma bir şey yoktur evet rekabet her zaman olacaktır ama bunu bir husumete dondermek ancak ülke zararına olur ayrıca bir ak partili olarakta gurur duydum

    Cevapla
  2. 5 Ekim 2015, 11:13

    Olmasi gerekiyor böyle insanlara ihtiyacımız var halıl beyi taktir ediyorum

    Cevapla
  3. 5 Ekim 2015, 20:42

    İnsanlığı siyasetin önünde tutan GERÇEK halktan gelen bizlerden birilerine her zaman ihtiyacımız var İşte onlar, beni bizi temsil edebilir.Tebrik ederim.

    Cevapla
Bizi Takip Edin