AK Parti Osmaneli 6. Olağan İlçe Kongresi yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresinde yeni Başkan Mefaret Göbekçi oldu.

Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı’nda gerçekleşen kongrede tek aday olan Mefaret Göbekçi Osmaneli İlçe Başkanı olurken, kongreye AK Parti Düzce Milletvekili ve Bilecik İl Koordinatör Vekili Ayşe Keşir, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Partili Belediye Başkanları, AK Parti il ve ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.

Kongrede konuşma gerçekleştiren Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Türkiye’nin içeride ve dışarıda bir çok düşman ile mücadele ettiğini belirterek “Bizler AK Parti olarak her zaman görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için, vatandaşlarımız için buradayız” dedi.

Koordinatör Milletvekili Ayşe Keşir ise Osmaneli’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti’nin kuruluşundan itibaren görev alan birisi olarak bu gün geldiğimiz nokta o zamanlar için asla ön görülemezdi. Bugün ülkemizdeki refah ve gelişim bu seviyelerde ise bu AK Parti’nin ve siz değerli teşkilatının çalışmasında ki başarısıdır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ise İlçe Başkanı Yalçın Karaca’ya bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, bayrağı devralan Mefharet Göbekçi’ye ise yeni görevinde başarılar diledi.

 

 

Kongre sonrasında AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı ise şu isimlerden oluştu:

İlçe Başkanı: Mefaret Göbekçi

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Mualla Çetindaş, Sevdiye Yılmaz, Yasin Akçay, Cengiz Kale, Musa Tatlı, Kemal Ertan, Azer Sarı, Lütfu Uslu, Abdullah Tufan, Ender Kaygısız, Şükrü Cihan, İsmet Kiraz, Fatma Köse, İlayda Özkök, Gürkan Akdaş, Recai Rahmet ve Risalet Ayhan

AK Parti Osmaneli 6. Olağan İlçe Kongresi yapıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin