AK Parti’de 1 Kasım’da Yapılacak Genel Seçim Takvimi Belli Oldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’de 1 Kasım’da Yapılacak Genel Seçim Takvimi Belli Oldu.

28.08.2015 tarihinde yapılan Ak Parti MYK ve MKYK toplantıları neticesinde 1 Kasım 2015 Tarihinde yapılacak olan seçimlerde milletvekili listelerinin belirlenmesi amacıyla çalışma takvimi belli oldu.

Buna göre;

  • Partimizin seçim takvimi çerçevesinde aday adayı başvuruları 31 Ağustos Pazartesi günü sabah 08.00’den itibaren başlayıp, 3 Eylül Perşembe günü saat 19.00’da sona erecek.
  • Milletvekili aday adaylığı müracaatı partimizin genel merkezinden yapılabileceği gibi herhangi bir il başkanlığından da yapılabilecek.
  • 7 Haziran seçiminde olduğu gibi erkek adaylardan 5.000,00 TL, kadın adaylardan ise  2.500,00 TL  başvuru ücreti alınacak. Engelli adaylar ise ödeme yapmayacaklar.
  • Aday adayı müracaatlarının bitimi ile birlikte Genel Merkezde kurulacak komisyonlar ile 18.09.2015 tarihine kadar yapılacak çalışmalar neticesinde bu tarihte aday listeleri Yüksek Seçim Kuruluna verilecek.
  • Ayrıca 7 Haziran Seçimlerinde tüzük gereği aday olamayan 3 dönemlik eski milletvekilleri de milletvekili aday adaylığı için müracaat edebilecekler.

Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur.

Av Mustafa Büyükgüner
Ak Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

AK Parti’de 1 Kasım’da Yapılacak Genel Seçim Takvimi Belli Oldu.
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin