ALMAN KONUKLAR YÖRESEL LEZZET EVİNDE AĞIRLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik, yurt içinden ve yurt dışından gelen bisikletli grupların uğrak yeri olmaya devam ediyor.

İstanbul, Ankara, Sakarya, Bursa, Kocaeli ve Eskişehir gibi metropol şehirlerin kavşak noktasındaki şehir Bilecik, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oluyor.

 

 

Almanya Berlin’den yola çıkan Noemi ve Laura adlı iki arkadaş, Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan ve Orta Asya ülkeleri ile Nepal Federal Demokratik Cumhuriyeti ve başkenti Katmandu’ya doğru olan yolculuklarında Bilecik’te mola verdi.

 

 

Bilecik Belediyesi işbirliğinde konukları ağırladığını kaydeden Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, gelen turistlerin Bilecik’i gezerek, gittikleri yerlerde ilimizi tanıttıklarını kaydetti.

Misafirlerin, İstanbul ve İznik’e de uğradıklarını kaydeden Yavuz, her gelen bisikletlilerin, ilimizin adını çektikleri fotoğraf kareleriyle bütün dünyaya duyurduğunu belirterek, katkılarından dolayı Bilecik Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

 

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Sultaneli Yöresel Lezzetler Evine olan hayranlıklarını ifade eden bisikletliler, Türkiye’de bisiklet ile gezmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Bilecik ve Türkiye’de çok güzel şekilde ağırlandıklarını kaydetti.

 

 

Bilecik Temsilcisi Yavuz, Tarih Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çeken bisikletlilere, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan hediye çantaları takdim etti.

ALMAN KONUKLAR YÖRESEL LEZZET EVİNDE AĞIRLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin