Amaç Okul Servis Araçlarının Kaza Oranını En Aza İndirmek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 2019-2020 eğitim öğretim yılı Okul Servis araçlarının kaza oranını en aza indirilmesi için  “Trafikte Çocuk Güvenliği” toplantısı yapıldı.

Okulservis araçlarının karıştığı trafik kazalarını en aza indirmek, okul çağındaki çocukların servis araçlarında güvenli ve huzurlu yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

“Trafikte Çocuk Güvenliği” toplantısına Emniyet Müdür Yardımcısı Cüneyt Yaman, Jandarma Yarbay Metin Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Bat, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz, Trafik Tesc. ve Dnt. Şube Müdürü Cevdet Candan ve personeller katıldı.

Kaza oranını en aza indirmek olduğunu söyleyen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz; “Her zaman gerekli önlemimizi alacağız olduğunca dikkatli olup verimli olmaya çalışacağız, amacımız kaza oranını en aza indirmek” dedi.

2019-2020 eğitim öğretim yılı başlaması ile başlaması ile birlikte okul çağındaki çocukların servis araçlarında güvenli ve huzurlu yolculuk yapmalarının sağlanması, ebeveynlerin okula geliş ve gidişlerde endişelerinin giderilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda sunum yapılması ve konuşmaların ardından Şoför ve Rehber Personelin görüş ve önerileri alındı.

Amaç Okul Servis Araçlarının Kaza Oranını En Aza İndirmek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin