Amatör Maça Taraflı Hakem! “Köyler Kaynaşsın Derken Düşman Oldular”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köyler arası oynanan amatör maçta Medetli Köyü Futbol Takımı geri çekildi.

Osmaneli Ziraat Odasının organize ettiği Köyler arası Futbol Dostluk Turnuvasında oynanan Medetli Köyü ve Çerkeşli köyü maçında haklarını aramak İçin Medetli Köyü Futbol Takımı geri çekildi.

 

“Sağdan Soldan Toplama Hakem”

Medetli Köyü Futbol kulübü Yöneticisi Mehmet Öztürk, “Osmaneli ziraat odası başkanlığının düzenlediği Osmaneli köyler arası dostluk futbol turnuvası amatörlükten öte vasat bir turnuva düzenlenmesi sağdan soldan toplama hakemlerle yönetilmesi sağlık ekibi veya bir kolluk kuvveti olmaması zaten ne kadar kötü düzenlendiğini gösteriyordu.” dedi.

“Hakemler Taraflı Davrandı”

Turnuvada komşu köylerimizle tanışmak adına turnuvaya katıldığını söyleyen Mehmet Öztürk, “Maç esnalarında hakemlerin taraflı davranması, etki altında kalması, bir noktaya kadar sabrımızı zorladı. Maçın ilk 5 dakikasında ofsayt gerekçesiyle ofsayt olmayan pozisyonla ilk golümüz iptal edildi. Ve buna benzer birçok kararlar verilerek maç içinde her iki tarafın oyuncuları gerildi. Bardağı taşıran son damla ise ikinci yarıda ceza sahası içinde oyuncumuza yapılan PENALTI pozisyonu orta hakemin görmedim demesi , yan hakemlerin ilk önce penaltı itiraz sonrası çizgi , sonraki itirazlardan sonra ise dışarıda kararı vermesi bardağı taşırdı . Ve biz bu yukarıdaki sebeplerden dolayı sabrımız kalmamıştır. Ve biz medetli köyü olarak maçı yarıda bırakıp turnuvadan çekilme kararı aldık. Bundan sonrası turnuvayı düzenleyen yöneticilerin vicdanlarına kalmıştır…” dedi.

 

“Medetli Köyü Futbol Kulübü Olarak Çekilme Kararı Aldık”

Medetli Köyü sol kanat oyuncusu Mert Karaca, “Hakkımızı arıyoruz başka hiç bir şey istemiyoruz orta hakem orta sahadaydı görmedi yan hakemin bir tanesi penaltı verdi diğeri önce çizgi dedi daha sonra yedek kulübesine baktı ondan sonra çizgi sonrasın da dışarı da diye karar verdi ve orta hakem yan hakemleri dinlemedi ve o esnada tartışma çıktı daha sonra Medetli köyü Futbol kulübü olarak sahadan çekilme kararı aldık nedeni ise sağ dan soldan hakem toplamaları dönerci hakem oluyor düşünsenize saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

 

Köyler Kaynaşsın Derken Düşman Oldular

Medetli Köy Futbol takımı oyuncusu Necati Ay, “Köyler kaynaşsın derken amatörce yönetilen turnuva sonucunda köyler birbirlerine düşman oldular.”

Amatör Maça Taraflı Hakem! “Köyler Kaynaşsın Derken Düşman Oldular”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yorum

  1. Orta hakemi orta sahada oyalayıp atağa başlayıp hakemleri yanıltmaya çalışmanız ve pozisyonda müdahale olmaması. Ofsayt yok dediğiniz pozisyonda 5 metre ofsaytta olmanız. Gruptan çıkamayacağınızı anlayıp bu tarz yollara başvurmanız epey komik. İnsanları yalan yanlış konulara sürüklemeniz yakışmadı medetli köyüne. İnşallah bir daha ki sefere medetli.

    Cevapla
    • Yenileceğinizi anlayınca çirkeflik yapan sizlersiniz 2-2 ken durum penaltı oldu ve o penaltıyı atıp durum 3-2 olacaktı ve 20 dakikada bi gol daha atardık sonradan gruptan çıkamıyordunuz siz çıkmak için beşevler maçında bile böyle durumlar oldu bir birine yakın köy olduğunuzdan koruyorsunuz bir birinizi ve Çerkeşli köyü takımında komiteden adam oynuyor

      Cevapla
    • İlk yarıda iki sıfır malup olduğunuz bir maçtan söz ediyorsunuz. Medetli köyünün köyler arası kazanmış olduğu kupalar çok. Yapmış olduğunuz penaltıyı çıkıpta hocam penaltı deyemediniz yazık.

      Cevapla
    • O penaltıyı gören hakem vardı sahada göremeyen degil görmediyse de yan halem secmişler onu dinlcek 1.5 metre içerdeyken baskı altında kalan hakemler yan hakemün 1 peneltı diyor 1 ilk penalyı 2inciye cizgi brazdaha uzasa korner diyecekler diye korktuk hakkımızı kimseye yedirmeyiz böyle bir organizayon yapıp ta hakem bulamamak ta nası bişiy bilmiyorum… Bzim ismimiz belli de senin isnin ne arkadaşım?????

      Cevapla
    • 15 Temmuz 2019, 14:57

      yakışmayan orda adam olup cıkıp penaltı diyen bir tane adam olmaması bütün herkes neyi ne olduğunu biliyor madem cok dürstsünüz cıkıp içerde diyeceksiniz ama bakıyorumda bir tane adam cıkmamıs ki zaten adamlık o posizyonda olanlarda yok bunu herkes gördü şimdi alın topunuzu oynayın medetli köyü böle çirkefliklere boyun eğmez

      Cevapla
    • 15 Temmuz 2019, 15:10

      gruptan çıkamama korkusu sizde vardı kardeşim içinizde bir tane adam çıkıp penaltı diyemediniz bizde gruptan çıkamama korkusu yoktu siz de vardı o korku deme ki biz size o korkuyu yaşatmışız ki adam olup penaltı diyemediniz buraya bunu yazarken isim bile kullanmaya korkuyorsunuz

      Cevapla
  2. 15 Temmuz 2019, 14:25

    bu tip organizasyonların en kötüleri hep hakem olur zaten… Kurumlararası halısaha ve voleybol maçları da öyle.Kurallardan bihaber toplanan gruplar her yenilgi de suçu hakeme atar…Seyrettiğim bir maçta fileye balık gibi takılan kamu kurum personeli için fileye temas çalan hakeme dönüp “ne var şimdi fileye değmedim ben” diye veryansın ediyor… Hakem kuralı mı anlatsııııınnnnn düştüğü vahim duruma mı ağlasın.

    Cevapla
    • 15 Temmuz 2019, 15:56

      kurallardan bi haber olan bir topluk oldugunu nerden cıkardınız haberi dikkatli okusaydınız kurallarla alakalı olmadıgını anlardınız ceza sahasının 1.5-2 metre içinde olan bir faul heryerde penaltıdır organizyon yazmıssınız adınızı demek ki düzenleyenlerden birisin zaten size bu yorumdan sonra laf sölemeye gerek yok siz futboldan bir gram anlamıyorsunuz bu arada siz gidin veloybol organize edin anca ondan anlıyorsunuz

      Cevapla
    • Medetli hakkın olduğu yerde olur dostum …voleybol ,futbol,hentbol vs fark etmez haksızlık olmasın gerisi teferruattır bizim için hakem hep suçlu olur diyorsun ya yapamıyorsan o işi girmeyeceksin herkes bildiği işi yapsın biz hakkın olduğu yerde her zaman dik durduk durmaya devam edeceğiz ????✋

      Cevapla
  3. Bu yorumu yapan şahsiyet..orta saha hakemini Senin takım arkadaşın tuttu Medetli değil delikanlı ol ..penaltı pozisyonun da 1 tane erkek çıkıp pozisyon penaltı diyemediniz neyin kafasını yaşıyorsun sen ? Yan hakem penaltı diyor sonra çizgi de diyor daha sonra orta hakem ben pozisyonu görmedim foul kullanın diyor herkes adam olsun kardeş ama adamlık doğuştan olur sonra dan değil size başarılar Medetli köyünün kancıklar ile işi olmaz ..:

    Cevapla
  4. 15 Temmuz 2019, 16:59

    Gençler öncelikle turnuvanın içeriğini anlamamışsınız. Adı üzerinde dostluk turnuvası. Bildiğim kadarıyla turnuva komisyonu içerisinde her köyün temsilcileri var. Bu komisyona Medetli köyüde dahil. Keşke haberi yaptırırken ve maçı anlatırken 16 17 yaşında çocuklara ettiğiniz küfürleri attığınız tekmeleri de ekletseydiniz. Yaş olarak büyüktünüz o çocuklara küfür edeceğinize abilik yapsaydınız. Penaltı pozisyonuna gelince hakemin pozisyonu görmemesinin sorumlusu yine sizsiniz. Aynı zamanda hakem oyunuda başlatmadı. 5 numaralı Medetli oyuncusu hakemle birşeyler tartışıyordu. Orta hakemin pozisyona sırtı dönüktü. Siz topu oyuna soktunuz. Orta hakem doğal olarak pozisyonu göremedi. Hakemin yapması gereken topu oyuna sokmadigini belirtip hiç kimseye birşey sormadan taç atışıyla oyunu tekrar baslatmasıydı. Özellikle böyle bir günde bu tip tartışmalara girmemenizi öneririm. Birbirine düşman olmak bu kadar kolay olmamalı. Hepimiz aynı memleketin evlatlarıyız.

    Cevapla
    • 15 Temmuz 2019, 21:41

      objektif ve mantıklı olarak maçı izledin ki bu yorumu yapıyorsun madem o kadar objektif ve mantıklısın dürst olarak evet penaltıydı ama hakem yanlış yapdı demen gerekir gitmişsin küfür edildi diyorsun sahada olan biri olarak hiç bir oynayan küfür etmedi saha dışı ne futbolcuları baglar nede başka birini bizim derdimiz karşı rakip köye bizim derdimiz kahpelik yapan hakeme dostluk maçıysa o posizyonda olan oyuncu dost ve ADAM gibi sölicek içerde diye

      Cevapla
    • 16 Temmuz 2019, 14:48

      OBJEKTİF &MANTIKLI OLDUK Medetli sporda oynayan 8 sırt numaralı oyuncuyum.İsmim barış tosun Cep:0543 605 32 49. Biz zaten objektif ve mantıklı olduk.oyun için de tartışma çıkmaması için hep serin kanlı olduk.çerkeşli kaptanıyla Medetli stoperinin tartışmasını oyun içinde ben önledim.bana çarpan çerkeşlili oyuncunun dudağına ilk müdahaleyi Medetli yedek kulübesi yaptı.ofsayt olmamasına rağmen sayılmayan kafa gölünde itiraz etmedim.mac 2-2 devam ederken ceza sahası içinde bir faul oluyor hakem düdük çalıyor.tamam hakem görmediyse neden düdük çaldı? Görmedi ise neden oyunu devam ettirmedi?Hakem görmedi ise neden ceza sahası dışında faul var dedi?hakem tarafsız ise para atışını kazanan Çerkeşli kaptanına neden o kaleyi alıyorsunuz güneşi yüzünüze alıp maça başlıyorsunuz dedi?medetli köyünün Çerkeşli köyü ile bir sorunu olmadı olamazda.çerkeşli köyü oyuncularının ceza sahası içindeki faule penaltı diyememeleri ahlaki ve vicdani sorumluluktur.sonuç olarak Medetli köyü olarak şaibeli hakem ve tutarsız yönetim sonucu trübünler sahaya indi.hakem demoralize oldu, tartışma büyüdü. Daha büyük olayların çıkmaması için biz objektif ve mantıklı olduğumuz için o maçtan çekilme kararı aldık..osmaneli Zi̇raat odası muattabımızdır.osmaneli Zi̇raat odası haklıya hakkını teslim edinceye kadar her platformda Medetli köyünün hakkını savunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın…

      Cevapla
  5. 15 Temmuz 2019, 23:56

    Kim haklı çözemedim bence maçın galibi selimiyespor????

    Cevapla
  6. İl Hakem kuruluna başvurup hakem isteseydiniz sorun olmazdı. Yaptığınız suç o maçı yöneten de aynı şekilde suçlu… ekmek köfte ilişkisi….

    Cevapla
  7. 18 Temmuz 2019, 01:19

    Öncelikle maçı izlemeye gelen bir Osmaneli li olarak belirtmek istediklerim var. Haberi okuduğumda bu maçı acaba izlemedim mi diye düşündüm.
    1.
    Ofsayt gerekçesi ile iptal edilen golde MEDETLİ TAKIMININ gol attı kaleye yakın tribündeydim. Pozisyon kesinlikle Ofsayttı.(HAKEMİN KARARI DOGRU)
    2. MEDETLİ takımının 5 numaralı oyuncusu bu maçı nasıl kırmızı kart görmeden bitirir anlayamadım. Çünkü maç boyu ettiği küfürleri tribünden duydum, duyduk. Ayrıca her pozisyonda hakemle ve Çerkeşli takım oyuncuları ile sık sık diyoloğa girmesi maçın sonunu getirdi. Ve hakem ona pozisyonu anlatırken penaltı pozisyonunu göremedi.
    3. ÇERKEŞLİ takım oyuncuları penaltıyı yaptılar. Ve pozisyon en az 3 metre içerideydi. Karşı daki yan hakemin oradan içeride mi dışarıda mı olduğunu görmesi bence zordu. Oda saçmaladı.
    4. Hakemin yapması gereken ya görmediği pozisyona penaltı verecekti ya da ben oyunu başlatmadım diyip tekrar taç atışı kullanacaktı. Bence 2. sı daha mantıklıydı.
    5. MEDETLİ TAKIMININ turnuva başlamadan hakemin profosyonel olmadığını bildiğini düşünüyorum. O nedenle eleştirilerini doğru bulmuyorum. Hakemin işini zorlaştırmak kolay olandı. Hakeme yardırcı olmayı denemediler.
    6. Herşeye rağmen ÇERKEŞLİ TAKIMININ topu alıp penaltı noktasına koymasını beklerdim maçın gerilmemesi adına.
    7. Kesinlike hakemler profosyonel olmalıydı. Sanırım Kaymakamlık oluru olmayınca o da olmadı.
    8. Maç boyunca çok sert maç oynandığını da belirtmek isterim. Keyifli bir maç izlemek isterken şaşırıp kalanlardanım.

    Cevapla
Bizi Takip Edin