AMATÖR SPOR KULÜPLERİ YARIN 9. KEZ BİRARAYA GELİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASKF Başkanı Nusret Tosun ile futbol il temsilcisi Engin Toku’nun geçtiğimiz aylarda başlattığı ve her ay bir kulübün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı yarın Bayırköy Spor’un ev sahipliğinde yapılacak ve Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri 9. Kez bir araya gelecek.

 

Bayırköy Belediyesi Sosyal tesislerinde bir araya gelecek olan Amatör Spor kulüplerinin temsilcileri yarın buluşacaklar. Saat 19.00’da başlayacak olan toplantının sezon başında olması sevindirici olarak nitelendirilirken konuyla ilgili ASKF Başkanı Nusret Tosun açıklama yaptı.

 

Tosun açıklamasında her ay geleneksel olarak yapılan Amatör Spor Kulüpleri toplantılarının 9.sunun Bayırköy Spor’un ev sahipliğinde yapılacağını belirterek bütün kulüp temsilcilerinin katılmalarını beklediklerini kaydetti.

nusret_tosun_haber228

TOSUN: “ TOPLANTILARIMIZA HER AY DEVAM EDECEĞİZ”

Tosun, “Geçtiğimiz yıl başlattığımız ve her ay bir kulübümüzün ev sahipliğini yaptığı istişare toplantıları geleneksel hale geldi. Sezon kapalı olduğu için bu toplantılarımıza ara vermiştik. 2016-2017 Futbol sezonunun başlamasıyla birlikte toplantılarımıza başlıyoruz.” dedi.

 

Sezonun ilk toplantısı Bayırköy Spor’un ev sahipliğinde yapılacağını söyleyen Tosun, “Oldukça verimli geçen ve oldukça önemsediğimiz bu toplantılarımıza her ay devam edeceğiz. Adı geçen kulüplerimizin idarecileri ve Yerel yöneticilerinin katıldıkları bu toplantılar aynı zamanda kulüp yöneticilerimizin kaynaşmalarını da sağlamaktadır” diyerek, yeni sezonun bütün kulüplere hayırlı-uğurlu olsun dedi.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ YARIN 9. KEZ BİRARAYA GELİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin