Arslan Alüminyum’dan Bilecik’e 20 milyon liralık yatırım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren Arslan Alüminyum tarafından, 20 milyon lira değerinde “Entegre Dikey Boyama Tesisi”nin yapımına başlandığı bildirildi.


Arslan Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ilk 500 kuruluşu içerisinde 300. sırada yer aldıklarını, hedeflerinin 2023 yılına kadar ilk 150 firma arasında yer almak ve ülke katma değerine katkı sağlayan bir firma olduklarını söyledi.
Yapımına başlanan 20 milyon lira değerindeki “Entegre Dikey Boyama Tesisi” yatırımı ile ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacaklarını belirten Arslan, “Türkiye’de alanında yeni bir teknolojiye sahip olan Entegre Dikey Boyama Tesisimiz, enerji tasarrufu ve yeni teknolojiye sahip filitrasyon sistemi sayesinde çevre dostu bir yapıya sahiptir. Yapmış olduğumuz yatırım ile mevcut ihracat payımızı %40’dan %50’ye yükselterek, yurt dışı pazarında ve rekabet piyasasında elimizi güçlendireceğiz” dedi.

 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yeni ve Güçlü Türkiye” ve 2023 hedefleri doğrultusunda yatırımları azaltmak yerine arttırarak büyütmeyi hedeflediklerini söyleyen Arslan, şu ifadeleri kullandı:
“2009 yılında dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir düğünde karşılaştığımızda, yatırım yapıp yapmamamız hususunu sorduğumda hiç tereddüt etme yatırımını yap demişti, bizler de bu düşünceyle yatırımlarımızı yapmaya bir fiil devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz yatırımların örnek olmasını, ülkece içinde bulunduğumuz bu dönemde herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini düşünüyorum. Birilerinin çıkıpta ifade ettiği gibi aman yatırım yapmayın ülke uçuruma gidiyor sözlerine inat birlik ve beraberliğin sağlanması ve büyük Türkiye yolunda hedeflerimizin, ideallerimizin gerçekleşmesi için var gücümüz ile çalışıyoruz.”

 

Basın toplantısına Arslan Alüminyum yönetim kurulu başkanı Mehmet Arslan, Satın alma müdürü Pınar Arslan, Satış ve İnsan Kaynakları Müdürü Niyazi Demirler ve basın mensupları katıldı.

Arslan Alüminyum’dan Bilecik’e 20 milyon liralık yatırım
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Birde calişanlariniza para verseniz cok daha iyi olur

    Cevapla
    • Arslan Aluminyum bütün çalışanların maaşını her ayın 5 inde ve 18 inde, maaş ve avans olarak yatırmaktadır.Bilginiz olsun.

      Cevapla
  2. guzel bir gelisme asil belediye baskani ve valimiz izmit istanbulda en yakin ve ideal bir sehir ordaki sanayicileri bilecikte arsa gosterip tesvik etmek bilecik gencleri ekmek saglamak dek

    Cevapla
  3. o sana demiyorum lojmanlarında oturuyoruz Bilecik’te 2 lojmanında oturuyoruz ve iki aileden şikayetçi süsleri müze yürüyüp küfürler ediyorlar ve bize saldırıyorlar 1. Katta oturuyor diyar diyar ar4ka tutuyor lütfen sizden ricamız bizim huzurumuzu bozuk günahını huzurumu bozup binamızın içini dışını asansör larımızı bozuk bizlere küfür ederek bizim huzurumuzu bozuyorlar lütfen sizden ricamız bu kişileri binada çıkartmanız istiyoruz

    Cevapla
  4. 4 kat takı Mustafa aldırmadın eşi ve çocukları dün gece üstümüze yürüyerek bize küfürler edip ağza alınmayacak kelimeler ve bir kattaki Aytekin ağanın karısı ve çocukları çocuklarımın üstüne yürüyerek ve arkadaşlarımızın üstünü yürüyerek bize küfürler ederek binamızın içine dışına kağıtlar bisiklet ve asansör lerimiz bozarak kapılarımı da toplar camlarımız taşlar atarak bizim huzurumuzu bozuyorlar biz aslan iki lojmanında oturuyoruz bilecekler lütfen binamız lan bu kişileri çıkartmanız de istiyoruz huzurumuzu ve çocuklarımızı dövmek için üstünde yürüyorlar ve bizlere küfürler ediyorlar ağza alınmayacak lütfen ama lütfen binamıza bu kişilere çıkartmanız de istiyoruz

    Cevapla
  5. biz Bilecik aslan animonik lojmanlarında oturuyoruz Mustafa aldırmadın eşi ve çocukları dün gece üstümüze yürüyerek küfürler ederek bizi dövmek amacıyla kapımızı saldırdılar ve çocuklarımıza küfürler ediyorlar ağza alınmayacak kelimeler ve Aytekin ağanın karısı ve kızları dün gece bunlarla birlikte Mustafa Mustafa aldırmadın karısı ile birlikte birlik olup kapımızı saldırdılar ve çocuklarımıza ve kızlarımıza kapılarımız asaldır a küfürler ediyorlar kapı önlerine kadar olmayacak insanları topluyorlar ve planınızın içini dışını asansör lerimizi bozuyorlar lütfen ama lütfen çocuklarımızın huzurunu ve bizim huzurumuzu ağzımızın tatlarını kaçırmaya başladılar ve bizi dövmek amacıyla kapılarımız a geliyorlar lütfen ama lütfen sizden Allah aşkına peygamber aşkına bu kişileri çıkartmanız istiyoruz binamızda yöneticilerimiz ile konuştuğumuz halde Facebook kişileri binadan çıkartmıyor lütfen Allah aşkına eşlerimize ağza alınmayacak sözler konuşuyorlar ve bizlerle ağza alınmayacak kelimeler konuşuyorlar lütfen ama lütfen bu kişilere binadan çıkarmanızı istiyoruz eşlerinin isimleri Mustafa aldırmaz Aytekin yağın bu kişiler sizin fabrikanın da çalışıyor ve eşlerimizin üstlerine yürünüyor fabrikalarda lütfen bu kişiler bizi dövmek amacı ile kapılarımız a geliyor karılara çocukları lütfen çocuklarımızın uzuvlarını bozmaya başladılar psikolojim bozulmaya başladı çocuklar gece gündüz oturup bağlıyorlar lütfen ama lütfen bina sakinleri olarak bu kişileri binamıza çıkartmaz istiyoruz bu kişileri Allah aşkına peygamber aşkını istiyoruz siz de sağ olun teşekkür ederiz

    Cevapla
Bizi Takip Edin