ASKF Başkanı Nusret Tosun; “Hep beraber sporu en üst seviyeye çıkartalım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bilecik basın mensuplarıyla 2018-2019 futbol sezon açılış yemeğinde bir araya geldi.ASKF Başkanı Nusret Tosun, ASKF Başkan Vekili Murat Hızlı, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku Bilecikspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.21 Ekim Dünya Gazeteciler gününüz kutlayan ASKF Başkanı Nusret Tosun;  “Her yıl gelenek hale getirdiğimiz basın mensuplarına istişare toplantısına bu akşamda yapıyoruz. 2018-2019 spor sezonu tüm kulüplerimize inşallah hayırlı uğurlu olur. Özellikle spor müsabakalarında sizlerden daha çok destek bekliyoruz. Hep beraber sporu en üst seviyeye çıkartalım.” dedi.

 

Ayrıca Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu basın toplantısına Haber228, Anadolu Ajansı, Pazaryeri11, 11Haber, Bilecik Olay, İhlas Haber Ajansı, Sakarya Gazetesi, Değişim Gazetesi, Yarın Gazetesi, Bozüyük Haberleri, Bilecik Birlik ve Gölpazarı Sesi temsilcileri katıldı.

ASKF Başkanı Nusret Tosun; “Hep beraber sporu en üst seviyeye çıkartalım”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. futbolda baskette basarı varmıı yada basarılı olması için bir calısma varmıı bence siz bırakınn yapacak insanlar cokk

    Cevapla
  2. 26 Ekim 2018, 02:07

    bilecikte spor etkinlği varmı bizmi bilmiyoruzzz stad durumu ortada futbol takımları içler acısııı

    Cevapla
Bizi Takip Edin