Ata Toprağı Olan Bilecik’i Gezme İmkanı Buluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Belediye Başkan Yardımcılarından oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, konuklarına teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’ Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir Bey ve AK Parti Bilecik İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Belediye Başkan Yardımcılarından oluşan değerli heyet, ziyaretimize geldiler. Selçuklu Medeniyetinin emaneti olan Selçuklu ilçemizden gelen konuklarımızı, Cihan Devleti Osmanlı’nın kurulduğu topraklar olan Bilecik’imizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zira her iki kadim şehir arasında yıllardır gerçekleştirilen turizm faaliyetleri taktire şayan bir çalışma. Selçuklu Belediyemiz katkılarıyla her yıl binlerce kardeşimiz, Ata Toprağı olan Bilecik’i gezme imkanı buluyor. Her iki kadim şehir arasındaki güzel çalışmaların ve birlikteliklerin devam etmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder, her bir değerli konuğuma teşekkürlerimi bildiriyorum.’’ İfadelerini kullandı.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret sonunda Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a, üzerinde Kayı Boyu arması bulunan tabak hediye etti.

Ata Toprağı Olan Bilecik’i Gezme İmkanı Buluyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 20 Şubat 2018, 09:13

    konya ne güzel ahip çıkmış atasına ya biz orhangazi osmangazi bilecikli ama isimlerii neden ilçe adı yokk yada osmanlının kuruluş yeri neden 1299 etkinlik yok kutlanmıyorr sıradan bir gün senpozyum verikliyorr neden kortej esliğindee sehirde yürüyüş olmuyorr sordunuzmu hiç

    Cevapla
Bizi Takip Edin