ATIK ARITMA TESİSİ KURULUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi ve Hürriyet Mahallelerine kurulacak olan Elektroflokülasyon Atık Arıtma Tesisleri için çalışmalar başladı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürlerinden oluşan heyet, çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

 

Bilecik Belediyesi olarak, şehrin dört bir köşesinde imar ve ihya çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı; ‘’Yeşil bir Bilecik olma ve kaynaklarımızı en etkin ve verimli bir şekilde kullanma noktasında çalışmaya devam ediyoruz. Şehrimizdeki biyolojik arıtmayı kurduk. Ertuğrulgazi ve Hürriyet Mahallelerimizde yeni son teknolojik bir sistemle, Elektroflokülasyon yöntemiyle Atık Su Arıtma Tesisi inşaatlarına başladık. Öncelikli olarak hafriyat çalışmaları akabinde kanalizasyon hatları bu tesislerimize bağlanarak şehrimizin arıtma sorununu çözecek ve kanalizasyonun açıkta kaldığı bir nokta olmayacak. Atık Su Arıtma tesisleri ile şehrimizdeki kaliteli yaşamı en üst seviyeye çıkaracağız. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.

ATIK ARITMA TESİSİ KURULUYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Atık su arıtmadır o atık olsa duramazsın

    Cevapla
Bizi Takip Edin