ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA DERECEYE GİREN OKULLARA HEDİYELERİ VERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) ve Bozüyük Belediyesi işbirliği ile okullarda 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında başlatılan Atık Pil Toplama Kampanyası’nda dereceye giren okullar ödüllerini aldı.

 

Bilecik il genelinde yapılan kampanyada ilk 3 dereceye Bozüyük’te eğitim veren 3 okul girerken okullara ödülleri Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu tarafından verildi.

 
TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) ve Bozüyük Belediyesi işbirliği ile okullarda 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı için başlatılan Atık Pil Toplama Kampanyası kapsamında Bozüyük’te toplam 503 kg atık pil toplandı. Bilecik il genelinde başlatılan ve TAP’ın geleneksel hale getirdiği okullar arası Pil Toplama Kampanyası okullar ve özellikle de öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor.

 

 

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan tüm okullar tek tek gezilerek toplanan atık piller TAP’a teslim edilmek üzere imza karşılığı teslim alındı. TAP tarafından yapılan değerlendirme sonrasında ise dereceye giren okullara ödülleri Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu tarafından verildi. Atık Pil Toplama Kampanyası sonunda il genelinde 254,90 kg ile en fazla pil toplayarak 1. olan Şeyh Edebali Meslek ve Teknik Lisesi’ne yazıcı, 52,90 kg pil toplayarak ikinci olan Saffet Şeker İlkokulu’na spor seti ve 25,70 kg pil toplayarak üçüncü olan Zafer İlkokulu’na satranç seti hediye edildi. Bozüyük’teki okulların il genelinde düzenlenen bir kampanyada ilk 3 dereceyi paylaşması nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu okullara duyarlılıkları için teşekkür etti.

 

 

Her yıl düzenlenerek devam eden Atık Pil Toplama kampanyası gelecek nesillerin çevreye olan duyarlılığının arttırılması hedefleniyor.

ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA DERECEYE GİREN OKULLARA HEDİYELERİ VERİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin