AYAK İZİ ANALİZİ TOPLANTIDA ELE ALINDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleştirilen haftalık birim müdürleri toplantısında Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Karbon Ayak İzi Belirleme Çalışması’nın analizi yapıldı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, başkanlığında gerçekleştirilen haftalık müdürler toplantısında şehrimiz ile ilgili alanlarda yapılacak çalışmalar ele alındı.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizin küresel ısınma ile iklim değişikliğindeki rolünü azaltmak üzere yapılan karbon ayak izi analizi yapıldı.
Anadolu Üniversitesi Ekoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Karbon Ayak İzi Belirleme Çalışması Danışmanı Prof. Dr. Cengiz Türe, şehrin karbon ayak izi analiz raporları hakkında Belediye Başkanı Selim Yağcı ve birim amirlerine bilgi verdi.
Bilecik’in, doğal ve kültürel çeşitlilik değerinin belirlendiği  ve sağlıklı, sürdürülebilir şehircilik anlayışına büyük hizmetler yapan çalışma hakkında görüş alışverişi yapıldı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen toplantı hakkında yaptığı açıklamada; ”Belediye Başkanlığımız Yönetim Kadrosu ile olağan müdürler toplantımızı gerçekleştirdik. Ayrıca ”Çevre Dostu Şehir” çalışmalarımız kapsamında Uluslararası geçerliliği olan ve Anadolu Üniversitesi Ekoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cengiz Türe’nin danışmanlığında hazırlanan karbon ayakizii indeks analizini müdürlerimiz ile paylaştık. Türkiye’de il düzeyinde bir ilki gerçekleştiren Bilecik Belediyesi eli ile hazırlanan ve çevre adına son derece önemli olan bu projede katkısı olan Danışmanımız Prof. Dr. Cengiz Türe’ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

AYAK İZİ ANALİZİ TOPLANTIDA ELE ALINDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin