AYNALI KAHVENİN RESTORASYONUNA BAŞLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli’nin Tarihi Çarşısını tekrar ayağa kaldıracak projeyi hayata geçiyor.

Oteller bölgesi olarak belirlediği alanda restorasyonlar hızla devam ederken,ilk etapta sit alanındaki 100 ev boyamaya başlandı. Sokak sağlıklaştırmalarıyla 50 konak restorasyonu da devam ediyor. 2019 yılı için vatandaşlardan restorasyon yardımları için talepleri de almaya başladı.

Osmaneli’de ekol olan Aynalı Kahve restore ederek MİLLET KIRAATHANESİ yapılıyor.

Kapıları 24 saat açık olarak millete hizmet edecek. Müjdesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği örnek kıraathanelerde kitap okumak ya da ders çalışmak isteyenler sıcak ve soğuk meşrubat ikramlarının yanı sıra internet, fotokopi ve tarayıcıdan da ücretsiz yararlanabilecek.

 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklediği Millet Kıraathanelerinin bir örneğinide Osmaneli’ye kazandırmak için yola çıktığımız için mutluyuz. Biz, neslimizi kitaba yöneltmenin gayretindeyiz. Bu sebeple de gençlerimizin okuma alışkanlığını artırmak için Millet Kıraathanelerini artırma noktasında ilk adımı attık. Şimdi projelerimiz hazırlanıyor. İnşallah bu tarz kıraathaneleri ilçemizde her mahalleye taşıyarak daha da yaygınlaştıracağız.” diye konuştu.

AYNALI KAHVENİN RESTORASYONUNA BAŞLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin