Bacağını Kaybetse de “Adrenalin” Tutkusundan Vazgeçmiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle bir bacağını kaybeden Salih Bektaş Çavuşoğlu, azmiyle çevresine örnek oluyor.

Çavuşoğlu, Bilecik’te işlettiği tesiste adrenalini yüksek doğa sporlarıyla ilgileniyor.

 

Hayata sımsıkı bağlanan Salih Bektaş Çavuşoğlu, Ankara’da 7 yıl önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle bir bacağını kaybetmesinin ardından çalıştığı kamu kurumundan malulen emekliye ayrıldı ve Bilecik’te açtığı eğlence ve spor merkezleriyle macera severlere hizmet veriyor.

 

Çavuşoğlu, “(Zipline tesisinde) 200 metreye yakın alanda 21 metre yüksekte derenin üstünden geçerken 56 metreye çıkıyor. Karşı kuleden bindiğim kulenin zemin katına geliyoruz. Halatı Almanya’dan özel ruhsatlı olarak geldi. Tüm emniyet sistemlerini aldık, önce can güvenliği dedik. Burada ilk deneyimimi yaşayarak geçiş yaptım. Çok heyecanlıydı ve korkmadım.” dedi.

2012 Yılında Geçirdiği Trafik Kazasıyla Hayatı Değişti

Salih Bektaş Çavuşoğlu, “2012 yılının temmuz ayında talihsiz bir trafik kazası geçirdim. Kazadan sonra hayata sımsıkı tutundum. Hiçbir şekilde diğer insanlardan eksik olduğumu düşünmedim. Bu eksiği kabul etmedim ve hayata dört elle sarıldım. Kazadan sonraki hayatımda 4 spor tesisi, iki otel yaptım. Bunlardan bazılarını devrettim. Şimdi ise Bilecik ve Eskişehir’de birer tesisim var. Bilecik’te yap-işlet modeliyle böyle bir imkan vardı. İçinde halı saha, buz pisti, bovling salonu, bilardo, langırt olan spor tesisini tamamen kendi imkanlarımla açtım. Bünyemizde de çok sayıda kişi çalışıyor.”

Bacağını Kaybetse de “Adrenalin” Tutkusundan Vazgeçmiyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 30 Haziran 2019, 13:35

    Tesisin reklamını yapsa bu kadar haber olmazdı.

    Cevapla
  2. 4 Temmuz 2019, 10:58

    TEBRİK EDİYORUM BİLECİK’E BÖYLE GÜZEL EĞLENCE VE SPOR MERKEZLERİ AÇTIĞINIZ İÇİN. EN YAKIN ZAMANDA TESİSLERE GELECEĞİM

    Cevapla
Bizi Takip Edin