BAHÇELİEVLER ÖĞRENCİ YURDU KERMESİ DUALARLA AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Bahçelievler Öğrencilere Yardım Derneği tarafından Bahçelievler Öğrenci Yurdu talebeleri yararına kermes açıldı.

Bilecik Müftülüğü yanına açılan kermesin açılışına Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Orman, Bahçelievler Öğrenci Yurt Müdürü Mahmut Alkaya, dernek ve yurt yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Dualarla yapılan açılış sonrasında konuşan Bahçelievler Öğrenci Yurt Müdürü Mahmut Alkaya, “Bahçelievler Öğrencilere Yardım Derneği’nin yapmış olduğu kermes faaliyetimize Bilecik halkımızın duyarlılığı ve yardımlarıyla öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla kermes faaliyetimiz icra ediyoruz. Katılımda ve yardımda bulunan tüm Bilecik halkına teşekkür ederiz. Yurdumuzda 82 üniversite öğrencimiz var. Eğitim öğretim hayatlarında katkı anlamında düzenlemiş olduğumuz kermesimize tüm Bilecik halkını davet ediyoruz. Kermesimiz Nisan ayının 30’una kadar açık olacak herkesin teşrif ve katkılarını bekliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

 

BAHÇELİEVLER ÖĞRENCİ YURDU KERMESİ DUALARLA AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin