BAKAN ARSLAN BİLECİK’E MÜJDELERLE GELDİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve AK Parti teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca’nın katılımıyla Bozüyük Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti İlçe Danışma toplantısında yaptığı konuşmada, Bakan Arslan’dan Bozüyük-Söğüt yolu ile ilgili ricada bulundu.

İl ve Ülke genelinde Ulaştırma Bakanlığı tarafından destanlar yazıldığını dile getiren Eldemir, Bilecik ve Bozüyük’ün ilk hızlı trenle tanışan illerden biri olduğunu belirterek, İl çapında yapılan çalışmalardan bahsederek daha fazla idealleri olduğunu, bu doğrultuda gerekli çalışmaları yapacağını söyledi.

 

Eldemir, “Biz her zaman bir ve beraber oldukça daha güzel yerlere geleceğiz” diyerek Bakan Arslan’dan Bozüyük-Söğüt yolu ile ilgili ricada bulunarak “Talebimize kayıtsız kalmayacağınızı biliyoruz” dedi.

 

“16 NİSAN’DA MİLLETİMİZİN DESTEĞİNİ ALACAĞIMIZDAN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK”

Konuşmasının devamında 16 Nisan’da yapılacak olan referandum sürecini hatırlatan Eldemir, “Bizler milletvekilleri olarak mecliste MHP’li ve AK Partili milletvekilleri olarak Türkiye’nin geleceği adına çok önemli gördüğümüz Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle alakalı olarak bir anayasa değişikliğini meclisten geçirdik. Allah nasip ederse de 16 Nisan da milletimizin önüne gelmiş olacak. Biz bugüne kadar doğru olduğuna inandığımız şeyleri ne zaman milletimize danışsak bize her zaman milletimiz destek verdi. 16 Nisan’da da yine milletimizin desteğini alacağımızdan hiç şüphemiz yok” dedi.

Milletvekili Halil Eldemir’in kendisine ilettiği Bozüyük-Söğüt yolu ile ilgili olarak;  “Bilecik ve Bozüyük’ün yol konusunda bir problemi kalmadı. Ama sayın vekilimiz, ‘Bozüyük-Söğüt yolu bizim için çok önemli. Bu yolun programa alınması ve yapılması önemli’ dedi.

 

“HAYIR DEME ŞANSIMIZ YOK!”

Konuşmasının devamında “Bu kadar saygı değer hazirun varken hazır Ulaştırma Bakanı da buradayken ‘hayır’ deme şansımız yok” ifadelerini kullanan Bakan Arslan, “değerli vekilim, değerli başkanlarım, bizim global diye bir program var. İnşallah bunu oraya koyup, bunu bu sene başlatacağız. Ancak bununla da yetinmiyoruz. Söğüt-İnhisar yolunun da proje çalışmalarını başlatacağız. En azından projesi elimizde olsun.” ifadelerini kullandı.

 

“DODURGA YOLUNUN PROJESİNİ ÇALIŞACAĞIZ”

Dodurga yoluyla alakalı açıklamalarda bulunan Arslan, “Dodurga yolu için de, oranın güzergâhıyla ilgili zorluk var ama onun da projesini çalışalım. Projeyi çalışıp, değerlendirip öyle konuşalım” diyerek Söğüt Bozüyük yolunun müjdesini verdi.

 

BAKAN ARSLAN BİLECİK’E MÜJDELERLE GELDİ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Yenişehir yolunu 15 yıldır hallettikde,Bozüyük-Söğüt yoluna bu yıl başlayacağız.

    Cevapla
  2. ilk önce gölpark yolunu yapsınlar sıcak asvalt atsınlar…

    Cevapla
  3. sayın bakanım çok ihtiyaç olan osmaneli bursa yolu kestirme olacakyani osmaneli ve balçıkhisar cumalı köyleri var oradan çıkıp yenişehire bağlanıyor çok kestirme

    Cevapla
Bizi Takip Edin