Bakan Fatih Dönmez’in İlk Ziyareti Bilecik Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih  Dönmez, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, 10 Temmuz’da yemin ederek görevine başladığını söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Devraldığımız bayrağı inşallah bundan sonra daha ileriye taşıyacağız.” dedi.”Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere inşallah bize güvenenleri mahcup etmeden bu aldığımız bayrağı daha da ileriye taşımanın gayreti, çabası içinde olacağız.” dedi.

 

Bakan Dönmez ilk davetin Bilecik Valisi, Belediye Başkanı ve milletvekilinden geldiğini aktardı.

Dönmez, kendisinin de Bilecik’e seve seve geldiğini belirterek, “Bu toprakların yabancısı değiliz. Her fırsatta zaten memlekete geliyoruz. Burada hemşehrilerimizle dertleşiyoruz, onların sorunlarını dinliyoruz. Bundan sonra da yine aynı şekilde bu devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Bilecik’in kuruluş ve kurtuluş şehri olduğunu belirten Dönmez, “Tarihte önemli misyonlar icra etmiş bir şehrimiz. Özellikle son dönemde kalkınan, gelişen şehirlerimiz arasında parmakla gösterilecek şekilde kendisini ispat etmiş bir şehrimiz. İnşallah bundan sonra Bilecik’imizi hem ülke genelinde hem uluslararası arenada daha iyi yerlerde görmek için çaba sarf edeceğiz. Bilecik’te hem valimiz hem belediye başkanımız, sayın milletvekilimiz zaten ilin sorunlarıyla yatıp kalkıyor. Bilecik’i bir adım daha ileriye taşımak için gayret gösteriyor. Bize düşen de onların yolunu açmak, destek gereken yerde destek olmak.” dedi.

Bakan Fatih Dönmez’in İlk Ziyareti Bilecik Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin