Bakkalcıoğlu’ndan Asılsız Bir İddia ve İftira Daha

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına Akpınar Mahalle Konağı ile ilgili basın açıklaması gönderdi.

 

CHP Belediye Başkan adayı M. Talat Bakkalcıoğlu, 17 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirdiği seçim propagandasında Akpınar Mahalle konağı üzerinden belediyeyi hedef göstermişti. Yaptığı açıklamada, “O konağın parasını ödememiş bir Belediye Başkanının parasını ödemediği bir konağı da açmaya hakkı yoktur” ifadelerini kullanmıştı.

 

Bozüyük Belediyesinden yapılan yazılı açıklama;

Bahsi geçen konak ile ilgili olarak yapılan yanlış bilgilendirme ve konak açılışımızın seçim malzemesi olarak kullanılmaya çalışılması karşısında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına bir açıklamada bulunma zorunluluğumuz hasıl olmuştur.

 

Akpınar Mahalle konağının yapım bedeli olarak kesilen toplam fatura tutarı 1.973.000.00 TL’dir. Bu paranın 72.000.00 TL’si teminat bedelidir. Belediyemizce bugüne kadar ödenmiş olan tutar 1.812.000.00 TL olup sadece 89.000 TL borcumuz kalmıştır. Yani Akpınar Mahalle Konağı’nın parasının % 95’i ödenmiş durumdadır. Belediyemizin Akpınar Mahalle Konağı’nın parasını ödemediği ve geç ödediği gibi bir algı oluşturulmaya çalışılsa da bu tamamen asılsız bir iddiadır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Bakkalcıoğlu’ndan Asılsız Bir İddia ve İftira Daha
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Bunlarin duhulu bu çamur at izi kalsın bu adam es kaza kazansa 5 senede 5 proje yapamaz

    Cevapla
  2. 20 Mart 2019, 02:41

    utanmadan birde nerede kalmıştık diyor 90 yıllarda senin yüzünden çamur içinde kaldık o yıllarda da çamur dunuz hala çamur.

    Cevapla
  3. 20 Mart 2019, 16:00

    4 eylül mahallesinin 4 eylül sitesi çamur dolu yolları unutmadı . şimdi geliniz ve görünüz

    Cevapla
  4. 20 Mart 2019, 16:04

    4 eylül mahallesi 4 eylül sitesi çamur yüklü yolları kötü olarak anımsıyor ve hiç unutmuyor . iki kamyon mıcır dahi ık . attıramadık

    Cevapla
Bizi Takip Edin