Başkan Can, ‘’Bütün esnafımızla istikrar sürsün Bilecik büyüsün”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Bütün esnafımızla istikrar sürsün Bilecik büyüsün’’ dedi.

Beraberinde; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman’ın da bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Nihat Can, esnafa hayırlı ve kazançlı işler temennisinde bulundu.

 

Ziyareti hakkında sosyal medya hesabında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; Bilecik’teki ekonomimiz ve sanayisine emekleri ile katkıda bulunan Küçük Sanayi Sitesi esnafımızı ziyaret ettik. Esnaf kardeşlerimizin çayını içtik, 31 Mart yerel seçimlerinde hemşehrilerimizin desteklerini talep ettik. Şehrimiz için daha yapacak çok işimiz var. İnşallah bütün esnafımız ve insanımızla el ele vererek, şehrimizi en iyi yerlere getirmeye çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretinde Bilecik Belediyesi’nin çalışmaları hakkında esnafa bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, esnaf ve vatandaşların sorularını cevapladı. Küçük Sanayi esnafı da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki konuklarına teşekkür etti.

Başkan Can, ‘’Bütün esnafımızla istikrar sürsün Bilecik büyüsün”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. EYT için ne yapmayı düşünüyorsunuz

    Cevapla
  2. 22 Ocak 2019, 23:56

    BASKANIM BİLECİK BÜYÜMESİ GELİŞMESİ İÇİN SANAYİ SART ORGANİZE BÖLGESİ KURULMALI YENİ FABRİKLAR BÖLGEYE TESVİK EDİLMELİİ NUFUS ARTAR ARTAN NUFUSLA SEHİR BÜYÜR GELİŞİRR DAHA FAZLA TESVİK ALIRRR BÜYÜK ORGANİZE BÖLGESİ SART BİLECİK BÜYÜMESİ GELİŞMESİ İÇİNN

    Cevapla
  3. 23 Ocak 2019, 00:15

    Esnafımızın durumu cok iyi masallah

    Cevapla
  4. hiç bir esnaf gülmüyor sadece nihat can sırıtıyor bide yanındakiler

    Cevapla
Bizi Takip Edin