Başkan Şahin, “ilçenin alt yapısının 60 bin kişiye göre planlandık”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli 60.000 kişiye göre planladığı alt yapısı,4.000.000 m2 lik sanayi alanları, ulaşımdaki avantajları, tarihi ve kültürel varlıkları, büyük yerleşim yerlerine yakınlığı, iklim ve doğal kaynakları ile Osmaneli 2023,2053,2071 hedeflerine hazır.

 

 

 

Osmaneli oluşturduğu birlik ve beraberlik havası içinde bu dönemde Osmaneli’nin alt yapı yatırımlarını tamamladı. Osmaneli Belediyesi ile tüm halkın katılımı ile belirlediği dört hedefe yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

 

Osmaneli-Yenişehir-Bursa YHT hattı ile lojistik merkezi oluyor.Gemlik Limanına bağlantısı olacak YHT hattı sonrası Bandırma ve İzmir’e kadar devam edecek.hatta yük taşımacılığı da yapılacak. Osmaneli YHT istasyonuyla ulaşımda geçiş noktası olacak.

 

 

Osmaneli’ye sanayicilerimizin, Hal işi ile uğraşanların,Turizmcilerin yoğun ilgisi var.Bilecik fırsatlar şehri ve Türkiye de en hızla gelişen iller arasında yer alacak.Osmaneli ise Bilecik ilinin en avantajlı ilçesi.İnşallah çok yakın gelecekte çok hızla büyüyecek. Osmaneli artık göç alan bir konuma geldi.Yeni yatırımlar için dışarıdan işçiye, kalifiyeli meslek sahiplerine ihtiyaç var. İlçemizin her gecen gün değeri artıyor.

Son dönemlerde hızla yükselişe gecen bir kent olduğunu belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli Allah vergisi avantajlarını bu dönemde çok iyi kullanarak yükselişini sürdürüyor. Büyük yerleşim yerlerine yakınlığı büyük bir fırsata dönüşüyor. Osmaneli 2023,2053.2071 hedeflerine bu fırsatları kullanarak ulaşması için projelerimiz,hedeflerimiz hazır.Osmaneli Belediyesi olarak gelecek planlarımızı rastlantıya bırakmıyoruz.Osmaneli her adımını bilinçli olarak atan ve son dönemlerde hızla yükselişe gecen bir kent. Böyle bir kentte yaşıyor olmanın tadını çıkaralım. Osmaneliler olarak geleceğe umutla, güvenle bakalım. Yükselen değer Osmaneli de yatırımcılar için fırsatlar dolu. Bu fırsatları erken kullanan avantaj elde eder.Bizden söylemesi.” dedi.

Başkan Şahin, “ilçenin alt yapısının 60 bin kişiye göre planlandık”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. ufak at

    Cevapla
  2. seçimlere azkaldıya atbakalım at sen önce önce yanmukyumuk yapmış olduğun yollarını düzel cam dünyasının önünde tamponum gitti orayı yapan hiçmi bişey görmemiş

    Cevapla
  3. Yapmış olduğunuz yolların neredeyse yarıdan fazlası çöktü logar menfezlerinden araçlar zor geçiyor senin mühendislerin hiçmi görmüyor bunları siz oydiye gelirsiniz yine

    Cevapla
  4. 24 Ekim 2018, 11:25

    Adam Bilecik Merkezden daha etkin politikaları sayesinde LEFKE ye görünüm kazandıran TOKİ planlamış, Tarihi LEFKE gölgede kalsa ne yazar.Bir tek Asfaltın çizgileri yamuk olmuş, okadar kusur kadı kızında da olur.

    Cevapla
Bizi Takip Edin