BAŞKAN ŞAHİN’İN 30 AĞUSTOS ZAFERİ MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; ”Bizlere 30 Ağustos Zaferinin gururunu yaşatan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum’’ ifadesini kullandı.

Mesajında; 30 Ağustos Zaferinin tarihimizdeki yerine değinen Başkan Şahin; şunları kaydetti:

‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde; Türk milletinin tüm imkansızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi, tarih sayfasındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak almıştır. Aziz milletimiz, kahraman Türk ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği bu zorlu mücadele sonucunda elde ettiği barış ve huzur ortamını koruyarak, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam edecektir. Atatürk’ün “Bağımsızlık ve özgürlük benim karakterimdir” sözü, ulusumuzun binlerce yıllık tarihini ve bağlı olduğu değerleri en özlü ve yalın biçimde bizlere anlatmaktadır. Ulusumuz, her zaman yurdunu ve bağımsızlığını canından yüce tutmuştur. Cumhuriyeti ve onun değerlerini korumak, bizlere bu büyük zaferleri armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan kahramanlarımıza karşı da en önemli sorumluluğumuzdur.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, kahraman ordumuzun ve Bilecikli hemşehrilerimin Zafer Bayramını yürekten kutluyorum.”

BAŞKAN ŞAHİN’İN 30 AĞUSTOS ZAFERİ MESAJI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin