Başkan Yağcı Çalışmaları yerinde inceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklar için hazırlanan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

İlimizdeki sanayi kuruluşlarından Bien Seramik katkılarıyla yapılan Bilgi Evi, kısa süre sonra çocuklar ve gençlerin hizmetine girecek.

 

 

Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bien Seramik Yöneticisi Nevreddin Şenyayla ve ilgili birim müdürlerinin de katıldığı incelemelerde Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

 

Bilgi Evi’ne gerçekleştirdiği incelemeler hakkında sosyal medya hesabında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Yeni haftanın ilk gününde yapımı devam eden Bilgi Evi projemizi inceleyerek ilgili ekiplerimizden bilgi aldım. İlimizin köklü sanayi kuruluşlarından BİEN Seramik katkılarıyla şehrimizin çocuklarımızın ihtiyaçlarına yönelik bir çalışmayı kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı düşünüyoruz. ” ifadelerini kullandı.

 

 

”OSMANLI HAMAMINI EN KISA SÜREDE VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

Yapım çalışmaları devam eden Osmanlı Hamamı’nda da incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”İlimiz tarihine ve kültürüne yakışacak ve Osmanlı Hamam kültüründen birçok esintinin sunulacağı Osmanlı Hamamımızda incelemelerde bulunduk. En kısa sürede projemizi şehrimize kazandırmanın gayretini gösteriyoruz. İnşallah bu eseri Bilecik’imize kazandırdığımızda şehrimizin büyük bir ihtiyacını gidermiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

 

”YENİ SOSYAL DONATI ALANLARI İLE BUZ PİSTİ YENİ YÜZÜYLE VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE OLACAK”

Bilecik Belediyesi Buz Pistinde de incelemelerde bulanan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Belediyemiz tesislerinden Buz Pistinde yapımı devan eden çalışmaları inceledik. Daha önce sentetik bir görünümde olan ancak çalışmalar sona erdiğinde gerçek bir buz pisti vatandaşlarımıza hizmet verecek duruma gelecek. Buz pistimizin yanında sosyal donatı alanları ve vatandaşlarımızın sportif faaliyetlerini yerine getireceği bir halı saha çalışmalar tamamlandığında hizmet verecek. Buz pisti ve halı saha ileride, iki proje yanyana şehrimizin en güzel mekanlarından biri olucak” şeklinde konuştu.

 

İncelemeleri kapsamında Çınar marketler üzerindeki yenileme ve düzenleme çalışmalarını da inceleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, incelemeleri kapsamında ayrıca şehrin birçok noktasında devam eden asfalt yenileme ve parke çalışmalarını inceledi.

Başkan Yağcı Çalışmaları yerinde inceledi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 19 Temmuz 2017, 11:28

    Şeyh Edebali Türbesi’ne giden rampanın onarımı ne zaman yapılacak?

    Cevapla
Bizi Takip Edin